Hyppää sisältöön

Ketterä projektipäällikkö

Tarvitsetko luottohenkilön viemään hankeesi tai projektisi maaliin? Taskmillin asiantuntijoilla on vähintään 10 vuoden kokemus kriittisten IT- ja kehitysprojektien vetämisestä siten, että asiakasnäkökulma pysyy aina huomioituna.

Pyydä tarjous

Ketterä projektipäällikkö on nykyaikaisen projektinhallinnan taituri, joka soveltaa ketteriä menetelmiä ja periaatteita saumattomasti erilaisissa projekteissa. Hänen keskeinen tehtävänsä on varmistaa, että projekti etenee sujuvasti, tiimi on motivoitunut ja tavoitteet saavutetaan tehokkaasti. Ketterässä lähestymistavassa korostuvat jatkuva oppiminen, nopea sopeutuminen muutoksiin sekä avoin kommunikointi kaikkien sidosryhmien välillä.

“Taskmillin ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet ammattitaitoisesti hankkeitamme antamamme strategian mukaisesti. Asiantuntijat ovat ottaneet kopin nopeasti ja lähteneet viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin.”

Rainer sahlberg, pop-pankki

Nykyaikainen projektinhallinta

Ketterä projektipäällikkö on ennen kaikkea johtaja, joka ymmärtää tiiminsä vahvuudet ja heikkoudet sekä osaa jakaa vastuuta oikein. Hänellä on vahva organisointikyky ja kyky nähdä kokonaisuus yksityiskohtien takaa. Ketterässä toimintaympäristössä hän ei pelkää muutoksia, vaan osaa hyödyntää niitä mahdollisuuksina kehittää projektia ja tiimiä eteenpäin.

Miten ulkoinen projektipäällikkö voi auttaa?

Jos oma kaista ei riitä ja tarvitsette väliaikaista apua tai oman projektipäällikön rekrytointi ei syystä tai toisesta ole ajankohtaista, Taskmillin asiantuntijat pystyvät nappaamaan pallon ja ottamaan tilanteen haltuun heti päivästä yksi. Roolin ei välttämättä tarvitse olla perinteinen projektipäällikkö: voimme yhdessä miettiä sopiiko projektin toteutustavaksi ketterä malli, jolloin toimenkuva voidaan jakaa esimerkiksi työtä fasilitoivan Scrum Masterin ja liiketoiminnan tahtotilaa edustavan tuoteomistajan kesken. Monesti asiantuntijamme toimivat useampikin hattu päässä.

projektipäällikkö

Tilaa tiimiisi ketterä tekijä

Jos etsit projektiisi dynaamista ja kokenutta johtajaa, joka kykenee ohjaamaan projekteja ketterästi, olet oikeassa paikassa. Ketterä projektipäällikkö voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaastisiten, että tiimien itseohjautuvuus säilyy. Meidän asiantuntija pitää kokonaiskuvan kirkkaana ja hallinnoi sidosryhmien saumaton yhteistyötä. Olipa kyseessä ohjelmistokehitys, markkinointikampanja tai mikä tahansa projekti, ammattitaitoinen projektipäällikkö voi olla ratkaiseva tekijä projektin menestykselle.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri oikea projektipäällikkö tiimillesi. Yhdessä voimme luoda onnistuneita projekteja, jotka erottuvat kilpailusta ja tuovat lisäarvoa liiketoimintaasi.

Näin ketterä projektipäällikkömme tuki POP Pankkia

Kouluttaudu projektipäälliköksi

Oletko tuore projektipäällikkö vai haluaisitko uteliaisuudesta miettiä onko se sinulle mahdollisesti sopiva rooli? Kurkkaa ainakin seuraavat koulutukset!

Ketterä projektijohtaminen

Ketterä vaatimusmäärittely

Pyydä tarjous tekijästä


  Haluatko lukea lisää ketterästä kehityksestä

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi ja asiakaskokemus

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Koulutukset ja työpajat

   Raija Harle

   +358 40 747 29 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen