Hyppää sisältöön

Asiantuntijat

Asiantuntijamme ovat ketterässä tekemisessä Suomen kärkeä. Bonuksena yksittäisenkin asiantuntijan taustalla on huipputiimi, joka tuo organisaatiollesi lisäarvoa. Tavoitteemme on sinun hankkeesi onnistuminen sekä osaamisen siirtäminen asiakkaidemme henkilökunnalle esimerkin voimalla.

Meidän jengi

Iiro Piippo

Agile Sales Lead, myynti & asiakaskokemus +358 50 339 77 05

Iiro vastaa Taskmillin myynnistä sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus B2B-myynnistä sekä kestävien asiakassuhteiden rakentamisesta – mutta sitäkin tärkeämpänä todellinen intohimo löytää asiakkaillemme heitä parhaiten palvelevat ketterät ratkaisut. Iiro ymmärtääkin sekä ketteriä menetelmiä että palvelumuotoilua. Iiro puhuu sujuvaa suomea, ruotsia ja englantia.

Elina Kervinen

Agile Leadership Consultant & CEO +358 40 55 260 22

Elina on Taskmillin toinen perustaja. Hän on kokenut ketteryyden asiantuntija sekä Taskmillin pidetty toimitusjohtaja. Elinalla on 15 vuoden mittava track record kehityshankkeiden vetämisestä piirrospöydältä maaliin vaihtuvin ketterin menetelmin. Hän omistautuu sataprosenttisesti etsimään asiakkailleen heitä parhaiten palvelevat ratkaisut ja mallit, ratkoen samalla organisaation tärkeitä haasteita. Elina on vienyt onnistuneesti ketteriä menetelmiä useille eri toimialoille vaikuttavin tuloksin ja on omiaan kristallisoimaan ketteryyden merkityksen myös johdolle.

Jutta Glad

Agile Leadership Consultant & COO +358 40 540 86 64

Jutta on Taskmillin toinen perustaja ja COO. Jutan käytännön näkemys ketterästä metodologiasta säteilee tiimirajojen ulkopuolelle kirkastaen kaikkien ajatukset siitä, kuinka toimia osana tehokasta ketterää organisaatiota. Jutassa yhdistyy tehokkuus, tunneäly ja ketterien työkalujen rockstar! Hänellä on vahva kokemus ketterien projektien vedosta ja toimintamallien kehittämisestä.

Raija Harle

Agile Leadership Consultant, koulutukset +358 40 747 29 22

Raijalla on vahva käytännön kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta suurten yritysten toimintatapojen järkevöittämisestä. Hän auttaa yrityksiä mielellään valmentaen ja kouluttaen ketteryyteen tai tehden muutosta ketterässä roolissa toimien. Raija kehittää myös Taskmillin valmennus- ja koulutusyksikköä sekä suunnittelee ketteryysvalmennuksia organisaation tarpeista lähtien. Tämän tähtifasiliaattorin työpajoissa osallistujat pääsevät keskittymään täysillä ja tulokset ovat taattuja.

Erika Vitikainen

Agile Leadership Consultant +358 40 840 74 53

Erikalla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta ohjelmistokehityksestä, palvelumuotoilusta ja markkinoinnista. Lisäksi hänellä on vahva osaaminen ketterien toimintamallien perustamisesta ja optimoinnista erilaisten organisaatioiden ja tiimien tarpeisiin. Asiakas on Erikan työssä aina keskiössä: hän analysoi tekemistä datan ja asiakaskokemuksen perusteella pyrkien jatkuvaan parantamiseen. Erika on myös vastuussa Taskmillin omasta digikokemuksesta ja palvelukonsepteista, joten älä epäröi olla häneen yhteydessä palautteen merkeissä.

Lasse Jaloluoma

Agile Leadership Consultant +358 40 772 59 14

Lasse on auttanut konsulttina asiakkaita laidasta laitaan ja toiminut kaikissa mahdollisissa ketterissä rooleissa Scrum Masterista RTE:hen ja Agile Coachista DevOps-leadiin. Tämä ketteryyden talonmies ei ole jämähtänyt tiettyyn kaavaan, vaan etsii aina asiakkaalle parhaiten sopivat toimintamallit ja tekemisen tavan. Lasse on myös ihailtu valmentaja ja kouluttaja. Hän on todella pidetty ja arvostettu tekijä sekä teknisten että business-ihmisten keskuudessa.

Mikko Piiroinen

Agile Leadership Consultant +358 40 342 43 05

Mikko on kehitystiimien unelmapeluri, on sitten roolina tiimin kehittäminen Scrum Masterina tai tavoitteen kirkastaminen Product Ownerina. Mikko ymmärtää tiimin kaikkia osapuolia ja hän keskusteleekin sujuvasti niin designerin, liiketoimintapäättäjän, loppukäyttäjän kuin kehittäjänkin kanssa. Mikon työkalupakista löytyy Scrumista ja Kanbanista aina LeSS:iin ja SAFeen – tavanomaisia työkaluja kuten Jiraa unohtamatta. Mikko on taustaltaan toimittaja, joten hänellä on myös terävä kynä!

Tomi Makkonen

Agile Leadership Consultant +358 44 270 00 41

Tomi on työskennellyt koko uransa ketterän kehittämisen saralla eri toimialoilla. Hän hallitsee taitavasti niin Product Ownerin, Scrum Masterin kuin Agile Coachin roolit. Tomi on myös kuin kala vedessä liiketoiminnan ja kehitystyön välimaastossa. Hän kokee, että palkitsevinta työssä on, kun saa tiimin yhteistyön toimimaan saumattomasti tai ratkaistua loppukäyttäjän kiperimmätkin haasteet. 

Elina Jokinen

Product Owner, Business Analyst +358 45 235 18 83

Elina toimii Taskmillissä Product Owner- sekä Business Analyst- rooleissa ja hänellä on rautainen tausta finassialan asiantuntijana. Elinaa kiinnostaa erityisesti tehostaa ja ketteröittää tuotehallinnan työtapoja sekä parantaa toimittajayhteistyötä erilaisin keinoin. Hän on toiminut business-kriittisissä tuotehallinnan rooleissa useilla eri finanssialan kärkiyrityksillä ja hänellä on vahva track record onnistuineista hankkeista.

Ilinca Cozma

Hallintoassistentti

Ilinca toimii meidän osa-aikaisena hallintoassistenttina. Hänen työnkuvaansa kuuluu esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät, kuten laskujen seuranta ja maksu, sekä erilaiset organisointi- ja viestintätehtävät. Ilinca opiskelee päätoimisesti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. 

Tuomas Heroja

Agile Leadership Consultant +358 44 579 3810

Tuomaksella on melkein 20 vuoden kokemus eri it-alan rooleista, joihin ovat kuuluneet niin kehittäjän kuin ketterien menetelmien valmentajan tehtävät. Hänen työnsä ydintä on auttaa muita onnistumaan eli saamaan tuloksia aikaiseksi yhdessä ja iloisella mielellä ympäristössä, joka on monitahoinen ja siten ennustamaton.  Tuomas on mestari eri ketterien menetelmien soveltamisessa ja innostuneen ilmapiirin luomisessa, jolloin ongelma kuin ongelma saadaan ratkaistuksi yhdessä oppien.

Kumppanikouluttajamme

Andreas Björk

Ketterä johtaminen

Andreas rakentaa vahvoja tiimejä ja arvoa tuottavia yrityksiä. Hän on liidannut useita menestyksekkäitä transformaatioita, tuotelanseerauksia ja kriittisiä hankkeita. Andreas valmentaa ketteryyttä organisaation kaikilla eri tasoilla ja on kokenut fasilitoija. Andreaksen erityistaito on saada hajautetut organisaatiot ja etäjohtaminen toimimaan toimialasta riippumatta. Hänellä on myös reseptit ketteryyden skaalaamiseen IT:n ulkopuolelle sekä työntekijöiden sitouttamiseen. Andreakselta sujuu suomen lisäksi englanti ja ruotsi.

Risto Reinikainen

Johdon SAFe- ja transformaatiovalmennukset

Risto Reinikaisella on pitkällinen kokemus mittavien muutosohjelmien läpiviennistä, suurien linjaorganisaatioiden johtamisesta sekä täysimittaisista SAFe-implementoinneista. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus sekä yksityiseltä että valtionhallinnon puolelta kansainvälisissä ja kotimaisissa yhteyksissä. Käyttämällä hyväksi laajaa osaamistaan sekä käytännön kokemusta Risto pystyy auttamaan mm. SAFe-implementoinnin vision ja suunnitelman muodostuksessa, Lean Agile Center of Excellence (LACE) -toiminnon pystytyksessä tai junien laittamisessa takaisin raiteilleen.

Timo Rongas

Mr. Remote By Nature

Timolla on kehittäjätausta ja hän on toiminut pitkään erilaisten agile-tiimien parissa monissa eri Agile Leadership-rooleissa. Timon sydäntä lähellä on tiimien ja organisaation ohjaaminen mahdollisimman tehokkaaseen etätyöhön. Vaikka optimitilanteessa ketterä tiimi ja koko hanke työskentelee samassa tilassa, se ei kuitenkaan monesti ole mahdollista. Timolla on avaimet hajautetun tiimin ja organisaation etätyöskentelyn onnistumiseen.

Jussi Lattu

Digital Automation

Jussi on Suomen kärkiosaaja automatisoitavien prosessien mallinnuksessa ja automaation kehittämisessä. Hänellä on laaja ymmärrys sekä automaation kehittämisestä liiketoiminnan näkökulmasta että myös erilaisista teknologioista, joilla automaatio voidaan toteuttaa. Jussin supervoima on saada sekä liiketoimintaihmiset että teknologiaihmiset ymmärtämään toisiaan ja puhaltamaan yhteen hiileen. 

Karl-Johan Spiik

Tiimidynamiikan valmennukset

Karl-Johan valmentaa organisaatioita toimimaan ketterästi digitaalisessa ympäristössä. Karl-Johan on kerännyt kokemusta IT-alalta 20 vuotta, jonka aikana hän on toiminut monissa eri rooleissa. Ketterien projektien vetovastuu yhdistettynä suunnitteluun it-arkkitehdin roolissa antoi eturivin paikan toimia osana itseohjautuvia tiimejä.

Jaa somessa:

Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

Myynti ja asiakaskokemus

Iiro Piippo

+358 50 339 77 05

Buukkaa tapaaminen

Konsultointi

Elina Kervinen

+358 40 55 260 22

Buukkaa tapaaminen