Hyppää sisältöön

Menestystarinaa rakentamassa POP Pankin kanssa

POP Pankilla on tutkitusti pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Tyytyväiset asiakkaat saavutetaan hyvällä asiakaspalvelulla sekä ensiluokkaisilla tuotteilla ja palveluilla. Taskmill on auttanut POP Pankkia tuotekehityksen ketterässä projektinhallinnassa vuodesta 2018 lähtien.

Ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet POP Pankin kriittisimpiäkin kehityshankkeita järkevöittäen samalla tekemisen malleja. Asiantuntijat ovat yhdessä POP Pankin edustajien kanssa suunnitelleet toimivat ja tehokkaat menetelmät hankkeiden reunaehdot ja erityispiirteet huomioiden.

“Taskmillin ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet ammattitaitoisesti hankkeitamme antamamme strategian mukaisesti. Asiantuntijat ovat ottaneet kopin nopeasti ja lähteneet viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin”, kertoo POP Pankin CIO Rainer Sahlberg.

Taskmillin ketterä projektipäällikkö koordinoi POP:n mobiilipankin uudistuksessa monitoimittajaprojektia, jota ohjasi Pankin liiketoiminta ja mukana oli mobiili- ja pankkijärjestelmätoimittaja. Projekti tehtiin alusta loppuun ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Taskmillin Agile Leadership Consultant Elina Kervinen toimi projektipäällikkönä kansainvälisessä ja hyvin kompleksisessa järjestelmäuudistushankkeessa ja osan ajasta myös Program Directorin sijaisena. Elinan ansiosta POP Pankin liiketoimintatiimit siirtyivät työskentelemään ketteristä menetelmistä tutuin metodein.

“Sekä kommunikaatio että työn läpinäkyvyys parani selkeästi, kun aloimme hallita tekemistämme ketteristä menetelmistä tutuin metodein ja työkaluin”, Program Director Juha Hallikas kertoo.

Ketterän projektinhallinnan lisäksi Taskmillin asiantuntijat ovat toimineet POP Pankin projekteissa finanssialan asiantuntijatehtävissä. Business Analyst Consultant Elina Jokinen on osallistunut järjestelmäuudistushankkeen raportointikokonaisuuden koordinointiin ja lainatuoteportfolion yksinkertaistamiseen.

POP Pankkin hankkeissa on päästy viime vuosina toteuttamaan finanssialan hienoimpia uudistuksia. Tulevaisuudessa siintääkin varmasti monta toinen toistaan mielenkiintoisempaa kehityshanketta, joissa Taskmill voi olla osaltaan apuna rakentamassa pankkiryhmän menestystarinaa.

POP Pankki-ryhmä

 
POP Pankki on vahva ja rohkea pankkiyhteisö. Yhteisöllä on pitkät, yli 100-vuotiaat juuret suomalaisessa osuustoiminnallisessa pankkihistoriassa. POP Pankit ovat itsenäisiä, alueellisesti toimivia, jäsentensä omistamia osuuspankkeja. Pohjoismaisia pankkeja jo 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan POP Pankilla on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. POP Pankki on valittu yksityisasiakaskategorian parhaaksi pankiksi jo yhdeksän kertaa. Vastaavaan suoritukseen ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

Taskmill


Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Taskmillin asiantuntijat ovat Suomen kokeneimpia ketterien menetelmien ammattilaisia, jotka ottavat aina lähtökohdaksi työlleen asiakkaansa tarpeen ja ongelmien ratkaisun. Taskmillin ydinosaamista on toimintamallien järkevöittäminen siten, että asiakkaan hankkeet saadaan tehokkaammin maaliin, lopputulokset ovat laadukkaampia ja työtyytyväisyys paranee. Taskmillin asiantuntijoilla on erittäin vahva osaaminen pankki- ja vakuutusalalta, jonka avulla pystymme tuottamaan alan asiakkaille ensiluokkaisia palveluita.

Lisätietoja

POP Pankkikeskus

Rainer Sahlberg, CIO
rainer.sahlberg@poppankki.fi
https://www.poppankki.fi/

Taskmill

Elina Kervinen, CEO & Agile Leadership Consultant
elina.kervinen@taskmill.fi
https://www.taskmill.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen