Hyppää sisältöön

Design Sprint -työpaja

Viikossa kuukausien työ? Design Sprint mahdollistaa sen! Se kokoaa tarvittavat ihmiset yhteen ja mahdollistaa nopean validoinnin. Ilman aikaa ja vaivaa vievää tuotteen rakentamista.

Oletko aloittamassa uuden tuotteen tai palvelun kehityshanketta? Design Sprintin avulla kirkastat liiketoimintamahdollisuuden, luot asiakastarpeeseen konseptin ja validoit sen käyttäjillä yhdessä viikossa.

Design Sprint on tuotekehityksen ja palvelumuotoilun tehokas työpajamenetelmä, joka on alkujaan Google Venturesin kehittämä. Design Sprint tiivistää yleensä kuukausia kestävän työn viiteen päivään ja sitouttaa tiimin yhteisiin tavoitteisiin. Viiden intensiivisen päivän aikana tuotetaan monialaisen ryhmän kanssa lukuisia ideoita, joista parhaimmat ideat jalostetaan prototyypiksi ja lopuksi validoidaan testikäyttäjien kanssa.

Tämä työpaja on toteutettu yhteistyössä kumppanimme Alpha Design Partnersin kanssa. Heidän kokeneet palvelumuotoilijansa omaavat vuosikymmenien kokemuksen design-työn johtamisesta ja jalkauttamisesta osaksi organisaation kaikkia toiminteita. Työpajan fasilitoi kokenut palvelumuotoilija/tuotesuunnittelija – ammattilaisen avulla onnistut Design Sprintissä varmasti.

Jos tarvittavien henkilöiden sitouttaminen viikoksi tuntuu haasteelliselta, voidaan työpaja myös pilkkoa useammalle päivälle.

Lue lisää Design Sprintistä englanniksi kehittäjän sivuilta: https://www.gv.com/sprint/

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen