Hyppää sisältöön

Koulutukset

Koulutuksemme ovat kuin mehutiivistettä – niistä riittää ideoita ja pohdittavaa pitkäksi aikaa. Ne ovat kokemuksilla höystettyjä selviytymispaketteja oikean elämän tarpeisiin. Saat meiltä julkisten koulutusten lisäksi omalle organisaatiollesi räätälöidyt valmennukset.

Tervetuloa uusien ideoiden lähteelle!

Saat koulutuksistamme uusia näkökulmia ja uutta virtaa. Koulutuksemme on pilkottu pieniksi, jotta sinun olisi helppo irrottautua oppimaan uutta, ja pääsisit nopeasti kokeilemaan oppimaasi. Kaupan päälle annamme vinkit siihen, miten voisit paremmin oppia oppimaan. Löydät julkiset ja omalle ryhmälle tilattavat koulutuksemme koulutuskalenteristamme. Osa suosituimmista koulutuksistamme on tarjolla vaikka heti verkkokurssina!

Etsitkö koulutusta organisaatiollesi?

Löysitkö koulutuskalenterista jotain mielenkiintoista, joka sopisi omalle tiimillesi? Onnistuu! Mieluusti myös räätälöimme koulutuksia juuri teille sopiviksi, että varmasti saatte rahoillenne vastinetta. Olemme muun muassa räätälöineet Istekille sopivat Product Owner ja Scrum Master -koulutuskokonaisuudet, kouluttaneet Tradenomit-yhteisölle ketterän kehittämisen arvoja ja periaatteet sekä organisoineet SSA Digille koulutuspolun Scrum-viitekehyksen käyttöönottoa varten.

Esimerkkejä koulutuksista ja työpajoista

Ota Scrum ja Kanban haltuun

Menetelmät antavat tekemiselle rakenteen, josta on helppo lähteä liikkeelle. Ne auttavat sinua löytämään oman polkusi. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, vaan me keräämme jatkuvasti maailmalta parhaita ideoita, jotta sinä saat testattuja ja toimivia työkaluja pakkiisi. Ota menetelmät haltuun ja löydä buustia omaan rooliisi. Tutustu tarjontaamme:

Ketteryys on ajattelutapa

Ketteryys ei synny malleista tai työkaluista – se on ajattelutapa. Ajattelun muokkaaminen ei onnistu hetkessä; anna itsellesi aikaa.

Älä mene menetelmä edellä puuhun, vaan syvennä matkaasi ketterään ajatteluun ja tekemiseen. Tutustu tarjontaamme:

Ketteryyden skaalaaminen

Kun tiimi tai kaksi ei riitä, löydät meiltä avaimet ketteryyden skaalaamiseen kehitysorganisaation sisällä ja koko organisaatiossa.

Löydät meiltä myös maailman käytetyimmän skaalausmenetelmän SAFen viralliset koulutukset ja työpajat. Tutustu tarjontaamme:

Liiketoiminnan ketteryys

Ketterät tiimit tarvitsevat tuekseen ketterän ympäristön – vain siten kehitetään organisaation resilienssiä eli muutoskyvykkyyttä.

Tarvitaan läpinäkyvyyttä, ihmislähtöisyyttä, yhteistyötä yli organisaatiorajojen sekä jatkuvaa oppimista. Tutustu tarjontaamme:

Jutellaanko lisää?

Sopisiko koulutuksemme omalle organisaatiollesi? Etsitkö jotain erityistä omalle tiimillesi? Kurkkaa myös työpajamme! Buukataanko kahvit etänä ja keskustellaan lisää?

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen

  Myynti ja asiakaskokemus

  Iiro Piippo

  +358 50 339 77 05

  Buukkaa tapaaminen