Hyppää sisältöön

Koulutukset

Koulutuksemme ovat kuin mehutiivistettä – niistä riittää ideoita ja pohdittavaa pitkäksi aikaa. Ne ovat kokemuksilla höystettyjä selviytymispaketteja oikean elämän tarpeisiin. Saat meiltä julkisten koulutusten lisäksi omalle organisaatiollesi räätälöidyt valmennukset.

Tervetuloa uusien ideoiden lähteelle!

Saat koulutuksistamme uusia näkökulmia ja uutta virtaa. Koulutuksemme on pilkottu pieniksi, jotta sinun olisi helppo irrottautua oppimaan uutta, ja pääsisit nopeasti kokeilemaan oppimaasi. Kaupan päälle annamme vinkit siihen, miten voisit paremmin oppia oppimaan. Löydät julkiset ja omalle ryhmälle tilattavat koulutuksemme koulutuskalenteristamme. Osa suosituimmista koulutuksistamme on tarjolla vaikka heti verkkokurssina!

Etsitkö koulutusta organisaatiollesi?

Löysitkö koulutuskalenterista jotain mielenkiintoista, joka sopisi omalle tiimillesi? Onnistuu! Mieluusti myös räätälöimme koulutuksia juuri teille sopiviksi, että varmasti saatte rahoillenne vastinetta. Olemme muun muassa räätälöineet Istekille sopivat Product Owner ja Scrum Master -koulutuskokonaisuudet, kouluttaneet Tradenomit-yhteisölle ketterän kehittämisen arvoja ja periaatteet sekä organisoineet SSA Digille koulutuspolun Scrum-viitekehyksen käyttöönottoa varten.

Löydä koulutus tai työpaja näistä kategorioista

OKR: Strategia arkeen

Ketterät menetelmät: Scrum ja Kanban

Ketteryyden skaalaaminen ja SAFe

Projektijohtaminen

Työkalut

Tuoteomistajuus ja tuotekehitys

Fasilitointi

Yhteisöohjautuvuus ja organisaatiosuunnittelu

Testaus

Jutellaanko lisää?

Sopisiko koulutuksemme omalle organisaatiollesi? Etsitkö jotain erityistä omalle tiimillesi? Kurkkaa myös työpajamme! Buukataanko kahvit etänä ja keskustellaan lisää?

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen