Hyppää sisältöön

Koulutukset

Koulutuksemme ovat kuin mehutiivistettä – niistä riittää ideoita ja pohdittavaa pitkäksi aikaa. Ne ovat kokemuksilla höystettyjä selviytymispaketteja oikean elämän tarpeisiin. Saat meiltä julkisten koulutusten lisäksi omalle organisaatiollesi räätälöidyt valmennukset.

Tervetuloa uusien ideoiden lähteelle!

Saat koulutuksistamme uusia näkökulmia ja uutta virtaa. Koulutuksemme on pilkottu pieniksi, jotta sinun olisi helppo irottautua oppimaan uutta, ja pääsisit nopeasti kokeilemaan oppimaasi. Kaupan päälle annamme vinkit siihen, miten voisit paremmin oppia oppimaan. Löydät julkiset koulutuksemme koulutuskalenteristamme.

Esimerkkejä koulutuksista ja työpajoista

Ketteryys on ajattelutapa

Ketteryys ei synny malleista tai työkaluista – se on ajattelutapa. Ajattelun muokkaaminen ei onnistu hetkessä; anna itsellesi aikaa.

Älä mene menetelmä edellä puuhun, vaan syvennä matkaasi ketterään ajatteluun ja tekemiseen.

Menetelmillä ryhtiä

Menetelmät antavat tekemiselle rakenteen, josta on helppo lähteä liikkeelle. Ne auttavat sinua löytämään oman polkusi. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, vaan me keräämme jatkuvasti maailmalta parhaita ideoita, jotta sinä saat testattuja ja toimivia työkaluja pakkiisi. Ota menetelmät haltuun ja löydä buustia omaan rooliisi.

Kun aika on.. kasvattaa

Kun tiimi tai kaksi ei riitä, löydät meiltä avaimet ketteryyden skaalaamiseen kehitysorganisaation sisällä ja koko organisaatiossa.

Löydät meiltä myös maailman käytetyimmän skaalausmenetelmän SAFen koulutukset ja työpajat.

Liiketoiminnan ketteryys

Ketterät tiimit tarvitsevat tuekseen ketterän ympäristön – vain siten kehitetään organisaation resilienssiä eli muutoskyvykkyyttä.

Tarvitaan läpinäkyvyyttä, ihmislähtöisyyttä, yhteistyötä yli organisaatiorajojen sekä jatkuvaa oppimista.

Etsitkö koulutusta omalle organisaatiollesi?

Löysitkö koulutuskalenterista jotain mielenkiintoista, joka sopisi omalle tiimillesi? Onnistuu! Mieluusti myös räätälöimme koulutuksia juuri teille sopiviksi, että varmasti saatte rahoillenne vastinetta. Buukataanko kahvit etänä ja keskustellaan lisää?

Jaa somessa:

Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

Myynti ja asiakaskokemus

Iiro Piippo

+358 50 339 77 05

Buukkaa tapaaminen

Konsultointi

Elina Kervinen

+358 40 55 260 22

Buukkaa tapaaminen