Hyppää sisältöön

Referenssit

Asiakkaamme arvostavat meitä, koska olemme käytännöllisiä, johdamme esimerkin voimalla ja teemme sen mitä pitää. Annamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Paras palkinto työstämme on se, asiakkaamme on omaksunut uudet toimintamallit, ja me olemme vieneet hankkeen siihen pisteeseen, että he ovat valmiita jatkamaan omillaan. Toisin sanoen me olemme onnistuneet työssämme silloin, kun olemme tehneet itsestämme tarpeettomia. Asiakkaamme arvostavat meitä, koska olemme käytännöllisiä, johdamme esimerkin voimalla, ja teemme sen mitä pitää.

Jokaisella asiantuntijallamme on niin vahva track record onnistumisista, että annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun. Varmistamme, että asiakkaamme onnistuvat heidän kärkihankkeissaan, toimintamallien muutoksissa sekä liiketoiminnan ketteröittämisessä.

Me kehitämme omaa ja asiakkaidemme kykyä mukautua muuttuviin tarpeisiin. Parannamme yrityksesi reagointinopeutta ja tarkkuutta ottamalla huomioon sinun erityistarpeesi ja hyödyntämällä kaikkea sitä osaamista ja työkaluja, joita meillä jo on.

Sitä voi kutsua vaikka transformaatioksi, mutta me kutsumme sitä järkeväksi tekemiseksi. Tehdään sinunkin transformaatiosi fiksummin yhdessä.

Tässä muutama referenssi:

Taskmill yhdisti Telian ja MTV:n telco- ja mediatekijät ketteräksi kärkitiimiksi

Taskmillin asiantuntija kutsuttiin apuun, kun piti yhdistää teleoperaattorin sekä TV-talon tärkeimmät tuotteet ja tekijät agile- tiimiksi sekä lanseerata nopeasti uusi yhteistuote. “Tiukka fokus oli siinä, että tehdään vähemmän, suunnitelmallisemmin, ja laadukkaammin, sekä parannetaan samalla tiimi sisäisiä toimintamalleja, päätöksentekomalleja ja viestintää. Tärkeintä kuitenkin oli se miten edettiin asiakaskäyttöön,” asiakkaamme summaa.

Maailman suurimmalla mediatoimistokonsernilla on ketterä sydän

GroupM on maailman suurin mediatoimistokonserni, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan jatkuvaan kehitykseen ja läpinäkyvyyteen – myös sisäisesti. Niinpä alansa johtava yritys kääntyi Taskmillin puoleen, kun oli aika kehittää sisäisiä  toimintatapoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Menestystarinaa rakentamassa POP Pankin kanssa

Ketterän projektinhallinnan ammattilaisemme ovat vetäneet POP Pankin kriittisimpiäkin kehityshankkeita järkevöittäen ja ketteröittäen samalla tekemisen malleja. Asiantuntijat ovat yhdessä POP Pankin edustajien kanssa suunnitelleet toimivat ja tehokkaat menetelmät hankkeiden reunaehdot ja erityispiirteet huomioiden.

Landis+Gyr yhteistyöhön Taskmillin kanssa – missiona energian parempi hallinta ketterän tuotekehityksen avulla

Maailmanluokan tuotekehitystään Landis+Gyr halusi tehostaa skaalaamalla ketteriä menetelmiä SAFe-viitekehyksen avulla. Jotta ensimmäinen SAFe-juna saataisiin tehokkaasti ja hallitusti käyntiin, Landis+Gyr pyysi apua Taskmilliltä. Taskmillin asiantuntija sekä koulutti, että näytti esimerkin voimalla miten SAFe-junan etenemistä failitoidaan RTE:n roolissa.

Terveydenhuollon ylivertaiset ketteröittäjät

Savoa Partnersin ylivertaisen toimintamallin jalkauttamisessa on otettu mallia ohjelmistokehityksestä tutuista ketterän kehityksen menetelmistä. Suunnittelimme Savoalle oman ketterän tekemisen mallin, jolla toteutetaan sekä mittava muutos terveyskeskustoimintaan että viedään Savoan sisäiset hankkeet maaliin. Tämän mallin avulla pystyimme yhdessä myös auttamaan pandemian myötä radikaalisti muuttunutta terveydenhuollon toimintaa.

Mukana SSA Digin ketteryysmatkalla

Taskmill auttaa SSA Digiä heidän valitsemallaan matkalla ketteräksi Scrum-viitekehyksen avulla. Järjestimme tuotekehitysorganisaatiolle modulaariset Scrum-, Scrum Master- ja Tuoteomistaja-koulutukset. “Wau, tämä ei ollut pelkästään koulutus, vaan saimme myös mahtavien keskusteluiden ansiosta ratkaisuja tuotekehityksemme pulmiin ja ongelmiin!” huudahti osallistuja ensimmäisen modulin jälkeen.

Pk-yritysten digitaalisen transformaation vauhdittajat

Suunnittelimme ja fasilitoimme pk-yrityksille suunnatut digitransformaatio-työpajat LAB & LUT- korkeakoulutyhteisön kärkihankkeelle. “Yrityksestänne huokuu ammattitaidon lisäksi välittäminen, työtä kaihtamattomuus ja positiivisuus! Myös asiakkaamme oli iloinen siitä miten paljon he saivat työpajakokonaisuudesta”, asiakkaamme ylisti.

Tradenomien ketteryysvalmennus sai huippusuosion

Räätälöimme Tradenomit-yhteisölle ketteryyden valmennusohjelman, joka sisälsi sekä henkilökohtaista ketteryyttä että konkretiaa siitä miten ketteriä menetelmiä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa. “Päätökseemme tehdä yhteistyötä Taskmillin kanssa ei vaikuttanut vain yksi asia, vaan kokonaisuus. Kysyntä ja palvelu kohtasivat, hinta oli kilpailukykyinen ja yhteydenpito toimi. Ei ollut yhtään haasteita ja niin se pitää ollakin!” asiakkaamme kertoo.

Muita yhteistyökumppaneitamme

Jaa somessa:

Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

Myynti ja asiakaskokemus

Iiro Piippo

+358 50 339 77 05

Buukkaa tapaaminen

Konsultointi

Elina Kervinen

+358 40 55 260 22

Buukkaa tapaaminen