Hyppää sisältöön

Palvelumme

Autamme sinua kokonaisvaltaisesti muutosmatkallasi oli kyse sitten ketterästä muutoksesta, hankkeen ketterästä roolituksesta, tärkeiden työpajojesi fasilitoinnista tai henkilöstösi koulutuksesta.

Ketterä muutos ja transformaatio

Me kehitämme omaa ja asiakkaidemme kykyä mukautua muuttuviin tarpeisiin. Parannamme yrityksesi reagointinopeutta ja tarkkuutta ottamalla huomioon sinun erityistarpeesi ja hyödyntämällä kaikkea sitä osaamista ja työkaluja, joita meillä jo on.

Sitä voi kutsua vaikka transformaatioksi, mutta me kutsumme sitä fiksuksi tekemiseksi. Tehdään sinunkin transformaatiosi fiksummin yhdessä.


Ketterä roolitus

Tarvitsetko jonkun ottamaan hankkeesi langat käsiin tai tuomaan tehokkuutta tuotekehitysputkeesi? 

Meiltä kokeneet Scrum Masterit, hankevetäjät, projektipäälliköt, tuoteomistajat, portfolio-omistajat, ketterät kouluttajat ja muut tarvitsemasi avaintekijät.


Koulutukset ja työpajat

Saat koulutuksistamme uusia näkökulmia ja uutta virtaa. Valmennukset on pilkottu pieniksi kokonaisuuksiksi, jotta sinun olisi helppo irrottautua oppimaan uutta, ja pääsisit nopeasti kokeilemaan oppimaasi käytännössä.

Kaupan päälle saat vinkit siihen, miten voisit paremmin oppia oppimaan, jotta opit myös jäävät muistiin.


Järkevöittäminen® 

Ketterät menetelmät ovat sovelluskehityksessä tuttuja, mutta me olemme vieneet niitä onnistuneesti myös aivan uusille toimialoille.

Otamme kanssasi ketterät, toimivat käytännöt hyötykäyttöön ja valmennamme tiimisi itsenäiseksi niin, että jatkossa pärjäätte ilman ulkopuolista apua.


Fasilitointi kasvotusten paikan päällä

Etäfasilitointi tiimeistä satojen henkien tilaisuuksiin

Fasilitointi on laaja joukko tekniikoita, jotka helpottavat ja nopeuttavat yhdessä ideointia, ongelmanratkaisua, suunnittelua ja kaikenlaista muutakin ryhmässä tehtävää toimintaa.

Me Taskmillin kokeneet fasilitaattorit tuomme rakenteen ja tavoitteelliset työtavat tärkeisiin tekemisiisi.

Ammattimaisesti suunniteltu ja hoidettu etäfasilitointi on avain liiketoiminnan jatkumiseen ilman häiriötekijöitä myös poikkeusolosuhteiden aikana.

Me Taskmillin fasilitaattorit olemme alamme parhaita ketterän tekemisen asiantuntijoita myös etäfasilitoinnissa. Olemmekin valmentaneet ja tukeneet hajautettuja tiimejä jo vuosia ennen korona-aikaa.


Ota meihin yhteyttä ja ideoidaan yhdessä.

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Jaa somessa:

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Myynti ja asiakaskokemus

  Iiro Piippo

  +358 50 339 77 05

  Buukkaa tapaaminen

  Konsultointi

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen