Hyppää sisältöön

Muutosjohtaminen

Haluatko, että organisaatiosi ohjautuu kohti tavoitteita, toimii tehokkaasti, tuottaa laadukkaita palveluita ja tuotteita sekä reagoi ketterästi muuttuvaan maailmaan? Olet oikeassa paikassa.

Tavoitteena organisaatio, joka kykenee ohjautumaan strategisia tavoitteita kohti, reagoimaan muuttuvaan maailmaan sekä toimimaan asiakaskeskeisesti ja tuottamaan laadukkaita palveluita ja tuotteita. Ja vieläpä siten, että ihmiset ovat tyytyväisiä työssään.

On ollut ilo työskennellä Taskmillin asiantuntijoiden kanssa. Olen hankkeen omistajana erittäin tyytyväinen siitä, että olemme saaneet laatua nostavia parannuksia käytäntöön tasaisin väliajoin, eikä vasta hankkeen loppusuoralla.

Heini Pakari, Stockmann

Onnistunut muutos vaatii useiden aspektien huomioimisen, eikä meillä ei ole siihen tarjota yhtä hopealuotia. Olemme kuitenkin toteuttaneet muutosta onnistuneesti aina strategian käytäntöön viemisestä organisaation rakenteiden suunnitteluun sekä toimintamallien ja -tapojen ketteröittämisestä henkilökunnan valmentamiseen.

Olemme todella tyytyväisiä siihen miten Taskmillin asiantuntijat ovat tukeneet meitä uusien menetelmien omaksumisessa ja skaalaamisessa läpi liiketoimintamme.

Anne-Mari Ruohonen, Halton

OKR-mallin käyttöönotto

Organisaatiosuunnittelu

Ketterä organisaatio

Asiantuntijat avainrooleihin

Tiedostimme, että edessä on pitkä ja olemassa olevia ajatusmallejamme haastava oppimismatka, joten halusimme matkalle mukaan ennen kaikkea rohkean ja suorasanaisen kumppanin

Mervi Siren, Ilkka

Onnistuneen muutoksen rakennuspalikat

 1. Strategian käytäntöön vienti ketterästi OKR-mallin avulla
  Jotta visio ja strategia eivät jäisi pölyyntymään laatikkoon, OKR-malli on tehokas työkalu strategian ketterään käyttöönottoon. Ylatason tavoitteet johdetaan strategiasta ja, jotta niitä voidaan mitata, asetetaan avaintulokset. Näin toimitaan läpi organisaation aina tiimitasolle saakka.
 2. Tehokkaasti toimiva organisaatio vaatii tehokkaan rakenteen ja prosessit sekä selkeät vastuut
  Parantaaksemme organisaation tehokkuutta, joustavuutta ja kykyä saavuttaa asetetut tavoitteet, voidaan hyödyntää organisaatiosuunnittelun työkaluja. Organisaatiosuunnittelu on prosessi, jolla ei ole loppua. Annamme sinulle kuitenkin työkalut ja mallin jatkaa työstöä eteenpäin.
 3. Toimintamallien ja -tapojen on yleensä muututtava, jotta täysi hyöty saadaan irti
  Liiketoiminnan ja IT:n yhteistyö on varma tapa saada kehitettyä asiakaslähtöisiä tuotteita ja palveluja. Ottamalla ketterät ja jatkuvaa kehitystä tukevat toimitatavat käyttöön, saadaan tekemiselle fokus, priorisointimenetelmät sekä turhaa työtä karsittua ja laatua parannettua.
 4. Avainhenkilöt tärkeisiin rooleihin varmistavat, että muutos onnistuu käytännön tasolla
  Varmistamme kanssasi, että sinulla on avainrooleihin sopivat henkilöt nimettyinä, ja jos tarve vaatii, ehdotamme sinulle Taskmillilta sopivaa asiantuntijaa johonkin rooliin. Senior-asiantuntijamme näyttävät esimerkin voimalla ja coachaavat sinun henkilökuntaasi mahdollistaen onnistumisen.
 5. Henkilökunnan kompetenssin varmistaminen ja vahvistaminen maksaa itsensä takaisin
  Jotta henkilökunta omaksuu uudet roolinsa ja vastuualueensa, tämä vaatii yleensä valmentamista ja kouluttamista. Räätälöimme organisaatiollesi sopivat koulutukset, joiden opit voidaan viedä välittömästi käytäntöön.

Asiakastarinoita onnistuneista muutoksista

Lassila & Tikanoja

Telia

Savoa Partners

Miksi Taskmill

1

Erikoistunut toimija asiakkaan asialla

Olemme asiantuntijoiden perustama riippumaton toimija, joka toimii aidosti asiakkaan etua ajaen. Olemme vahvasti erikoistuneet tuote- ja muutosjohtamiseen sekä ketterään kehitykseen.

2

Onnistunut muutos käytännönläheisesti

Fasilitoimme muutosta, jonka tavoitteena on tehokkaasti toimiva ja tavoitteita kohti ohjautuva organisaatio sekä tyytyväiset työntekijät. Meillä on vahva track record onnistuneista muutoksista.

3

Tyytyväisimmät asiakkaat

Asiakastyytyväisyytemme on 9.4/10 ja annamme työllemme laatutakuun. Asiantuntijamme toimivat +15 vuoden kokemuksella yhdistellen strategista ja operatiivista osaamista.

Pyydä tarjous muutosmatkasta

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi ja asiakaskokemus

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Koulutukset ja työpajat

   Raija Harle

   +358 40 747 29 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen