Hyppää sisältöön

Scrum Master

Tarvitsetko tiimisi Scrum Masterin, joka pystyy päivästä yksi tuottamaan täyttä arvoa ja varmistamaan, että saatte kehitystyönne maaliin?

“Taskmillin Scrum Masterin johdolla otettiin tehokas spurtti tekemiseen. Ensimmäisenä keskityttiin arjen yksinkertaistamiseen sekä tekemisen laajuuteen ja sen priorisointiin. Tiukka fokus oli siinä, että tehdään vähemmän, suunnitelmallisemmin, ja laadukkaammin, sekä parannetaan samalla tiimi sisäisiä toimintamalleja, päätöksentekomalleja ja viestintää.”

Jani Heinola, Telia

Riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vai pidempiaikaista apua, Taskmillin Scrum Master on juuri oikea avainhenkilö, mikäli haluat varmistaa kehitystyön onnistumisen. Asiantuntijamme pystyy tuottamaan täyttä arvoa heti ensimmäisestä päivästä lähtien!

Taskmillin Scrum Masterit ovat palvelevia johtajia, jotka tuovat tehokkuutta tiimisi työpäiviin ja varmistavat, että suunta pysyy oikeana sekä tavoitteet kirkkaina. He pitävät porukan kiinni ketterissä rutiineissa ja poistavat esteitä etenemisen tieltä kädet savessa. Taskmillin Scrum Mastereilla on laaja kokemus, ja he eivät kaihda haastaviakaan hommia. Scrum Masterimme tekevät, mitä täytyy, jotta tiimisi onnistuu. Rooli on tarpeen mukaan myös muokattavissa, jotta se varmasti palvelee juuri organisaatiosi tarpeita. Yleensä Scrum Masterimme muun muassa…

 • fasilitoi Scrumin toistuvat tapahtumat (Daily, Sprint Planning, Backlog Refinement, Sprint Review, Retro)
 • varmistaa, että tiimin etenemisen tiellä ei ole esteitä ja ratkoo ongelmia tehokkaasti
 • avustaa tuoteomistajaa, liiketoimintaa ja muita tiimiläisiä. Scrum Master voi toimia teknisen tuoteomistajan hattu päässä ja olla näin vahva tuki liiketoiminnan tuoteomistajalle.

Tutustu Taskmillin asiantuntijoihin täällä

Scrum Masterimme on myös tiimitason Agile Coach

Taskmillin Scrum Masterit toimivat myös tiimitason Agile Coachina ja tarjoavat oppeja parhaiden toimintatapojen viemiseksi käytäntöön syvällä kokemuksella ja käytännönläheisesti. Agile Coachimme eivät neuvoskele yläpilvestä, vaan ovat aidosti tiimin päivittäisessä työssä mukana huomioiden tiimin ja yksilöiden erityispiirteet.

Monesti ei riitä, että tiimin työtä ainoastaan fasilitoidaan tehokkaasti, vaan tarvitaan muutakin. Agile Coachin hattu päässä, asiantuntijamme…

 • määrittää ja jalkauttaa sinulle parhaiten sopivat ketterät työtavat organisaatiosi erityispiirteet huomioiden
 • innostaa ihmiset mukaan muutokseen
 • kouluttaa tarvittaessa tiimiä ja organisaatiota

Näin Scrum Masterimme tuki Mirkaa kärkihankkeissaan

Pyydä tarjous tekijästä

  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen