Hyppää sisältöön

Työpajat ja fasilitointi

Hyvin suunnitellut ja ohjatut työpajat rikastavat ja tehostavat esimerkiksi strategiatyötä, tiimipäiviä tai innovointia. Kokeneiden fasilitaattoriemme avulla saat samasta ajasta enemmän irti.

Ota yhteyttä


Millainen workshop tukisi parhaiten tiimisi, johtoryhmäsi tai yksikkösi menestymistä? Jos et löydä sitä oikeaa täältä, ole yhteydessä ja tilaa juuri sinulle tehty työpaja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Mitä fasilitointi on?

  Fasilitointi on laaja joukko tekniikoita, jotka helpottavat yhdessä ideointia, ongelmanratkaisua, suunnittelua ja kaikenlaista muutakin ryhmässä tehtävää toimintaa.

  Jokainen palaveri ja työpaja ansaitsee tulla fasilitoiduksi! Fasilitoinnista on apua jo muutaman henkilön ryhmässä, mutta fasilitointitekniikat venyvät myös satojen henkilöiden yhteiseen tekemiseen.

  Fasilitaattori vapauttaa asiantuntijasi työpajan osallistujaksi, ja hyödyntämään osaamistaan parhaalla tavalla.

  Miksi ulkoinen fasilitaattori?

  Fasilitaattorimme lähtee aina työpajan tavoitteesta liikkeelle. Hän etsii parhaat fasilitoinnin keinot tilanteeseen ja tavoitteeseen nähden. Objektiivinen ammattilainen ei valitse puolta tai tuo mukanaan omaa agendaa.

  Hyödyntämällä kokenutta fasilitaattoria ja hyvin suunniteltua agendaa, saat enemmän. Fasilitaattorimme auttaa sinua suunnittelemaan ja fasilitoimaan työpajan, jolla saavutat tavoitteesi.

  Kokeneet fasilitaattorimme myös varmistavat, että jokainen saa osallistua, ja kaikkien ääntä kuunnellaan.

  Sinustako tähtifasilitaattori?

  Kehitä omia taitojasi koulutustemme avulla! Fasilitointi-koulutuksissamme ei keskitytä kalvosulkeisiin, vaan koetaan ja kokeillaan.

  Innostu fasilitoinnista kanssamme tai saa aikaan Etänä enemmän etätyöpajoilla ja hybridityöpajoissa. Saat meiltä myös juuri teille sopivan koulutuksen, lyhyistä täsmäiskuista aina useiden päivien kokonaisuuksiin.

  Näin räätälöimme sopivat työpajat LAB & LUT -korkeakouluyhteisön kärkihankkeelle.

  Työpajat ja ammattimainen fasilitointi ovat tehokas keino saada enemmän tuloksia aikaan, samassa ajassa. Hyvin fasilitoidut kokoukset ja työpajat myös lisäävät työtyytyväisyyttä, kun merkityksellisyyden tunne kasvaa.

  Miksi Taskmill

  1

  Erikoistunut toimija asiakkaan asialla

  Olemme asiantuntijoiden perustama riippumaton toimija, joka toimii aidosti asiakkaan etua ajaen. Olemme vahvasti erikoistuneet tuote- ja muutosjohtamiseen sekä ketterään kehitykseen.

  2

  Onnistunut muutos käytännönläheisesti

  Fasilitoimme muutosta, jonka tavoitteena on tehokkaasti toimiva ja tavoitteita kohti ohjautuva organisaatio sekä tyytyväiset työntekijät. Meillä on vahva track record onnistuneista muutoksista.

  3

  Tyytyväisimmät asiakkaat

  Asiakastyytyväisyytemme on 9.4/10 ja annamme työllemme laatutakuun. Asiantuntijamme toimivat +15 vuoden kokemuksella yhdistellen strategista ja operatiivista osaamista.

  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi ja asiakaskokemus

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Koulutukset ja työpajat

   Raija Harle

   +358 40 747 29 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen