Hyppää sisältöön

Tehosta ja ketteröitä myyntiä

Ketterät menetelmät eivät ole pelkästään sovelluskehityksen juttu, vaan voit hyödyntää niitä menestyksekkäästi myös myynnissä. Tehosta myyntiä työpajoillamme, joissa pureudutaan juuri sinun haasteisiisi ketterän myynnin keinoin.

Tiedätkö, mikä myynnissä toimii hyvin ja tukee tavoitteita? Entä mitä toiminnassa pitää kehittää? Retro eli retropektiivi on yksi ketterän tekemisen tärkeimmistä kulmakivistä ja pohjana toiminnan jatkuvalle parantamiselle. Hyödynnä retrotyöpajaamme ja saat uutta näkökulmaa myynnin kehittämiseen!

Onko organisaatiollasi käytössä OKR-malli (Objectives and Key Results) strategian jalkautuksessa? Kipuiletko sen kanssa, miten myynnin tavoitteet pitäisi nivoa koko organisaation OKR:iin? Järjestetään työpaja, jossa autamme sinua myynnin tavoitteiden ja avaintulosten määrittelyssä ja niiden johtamisessa yrityksen tavoitteista.

Kaipaako myyntistrategiasi terävöittämistä? Palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen voimme työpajoissamme auttaa sinua syventämään ymmärrystäsi asiakkaistasi määrittelemällä eri asiakasprofiileja ja miettimällä go to market -strategiaa kullekin asiakasprofiilille. Hiomme myös arvolupauksesi eri asiakasryhmille timanttiseen kuntoon.

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen