Hyppää sisältöön

5 syytä valita Taskmill

Ketterä tekeminen on päivän sana, ja tarjontaa löytyy maasta taivaaseen. Tässä selkokieliset syyt valita juuri meidät muutoskumppaniksi tai seniori-tekijämme keskeiseen rooliin agile-tiimissä.

1. Ketterä tekeminen on ainoa palvelumme

Olemme yksinomaan ketterään tekemiseen keskittynyt talo. Emme siis myy kädenlämmintä palvelua agile-trendin harjalla, vaan tämä on alusta asti ollut osaamisemme kärki, ja koko firman olemassaolon oikeutus.

Meillä on töissä aidosti Suomen parhaita ketteryyden asiantuntijoita vuosien kokemuksella erilaisista haasteista ja työympäristöistä. Jokaisen yksittäisen konsultin takana seisoo valtavan osaamisen valjastanut tiimi. Noudatamme omia neuvojamme, ja sparraamme haasteita yhdessä. 

2. Suomen parhaat seniori-tekijät siirtävät taitonsa sinulle

Sinä hyödyt pitkästä kokemuksestamme siten, että toteuttamisen ohella seniori-tekijämme sparraavat ja valmentavat muita tiimiläisiä agile-rooleissaan. He fasilitoivat tekemistä tehokkaasti opettaen esimerkillään myös sinun henkilökuntasi. Tavoitteemme on aidosti tehdä itsemme tarpeettomaksi.

Lisäksi laaja-alaiset tekijämme liikkuvat tarpeen mukaan sujuvasti agile-roolista toiseen organisaatiossasi, jos tarpeesi tai prioriteettisi vaihtuvat. Sinun ei siis tarvitse jatkuvasti opettaa organisaatiotasi uusille tekijöille.

3. Teemme sinulle sopivan muutoksen selkokielellä

Emme neuvoskele jakku päällä yläpilvestä, vaan suunnittelemme kanssasi todellisia tekoja, niin että muutos oikeasti tuntuu ja näkyy ihmisten arjessa.

Tunnemme laajasti ketterän tekemisen eri viitekehykset ja roolit, joten emme pakkosyötä sinulle yhtä reseptiä. Sen sijaan, suunnitellemme kanssasi parhaiten firmaasi sopivan mallin. Uskomme, että pieni vaikuttava muutos vähitellen on arvokkaampi kuin valtava kasa PowerPoint-slaideja.

4. Lisäämme läpinäkyvyyttä

Avoimuus ja ihmisläheisyys on kulttuurimme ydin, ja noudatamme sitä myös asiakkaan kanssa.

Autamme myös välttämään vendor lock-ineja. Jos tuotekehityksesi on osin tai kokonaan ulkoistettu, saat enemmän läpinäkyvyyttä tekemiseen valitsemalla Taskmillin asiantuntijan esimerkiksi Scrum Master tai Product Owner rooliin.  

5. Tarjoamme koulutuksia, joissa itsekin viihtyisimme

Meillä on Suomen laajin ketteryys -ja leadership-koulutusvalikoima.

Koulutuksemme on suunniteltu sillä ajatuksella, miten itse haluaisimme oppia. Emme halua olla pelkkä sertifikaattikone, vaan tuomme aitoa oppimisen iloa ja opetamme myös oppimaan. Meiltä löytyy eritasoista tarjontaa aloittelijoiden aakkosista syvään päätyyn sukellukseen.

Etkö usko ennen kuin näet? Ei hätää! Tarjoamme tyytyväisyystakuun. Kokeile siis rohkeasti, tai kysy lisää.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä ja lähde muutosmatkalle

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Jäsentelemme ja vauhditamme yrityksesi tarvitseman muutoksen pitäen sinut ja sidosryhmäsi muutoksen kärkenä. Tuomme muutokselle rakenteen sekä tarvittavaa lisäosaamista kunnes muutoksen osana huomataan, että meitä ei enää tarvita. Tyytyväinen asiakas, joka pärjää ilman apuamme on se mitä me muutoksesta tavoittelemme.

  76% yrityksistä kokee tarpeelliseksi keksiä uudelleen, miten tekijät ja teknologia tuodaan yhteen.

  TECHNOLOGY VISION 2020*

  Yritykset, joissa on yhteinen ymmärrys muutoksesta, etenevät kaksi kertaa nopeammin digitalisoinnin kanssa.

  Gartner*

  Pitkälle edenneet transformaatiot ovat tehokas keino houkutella parhaita tekijöitä työskentelemään yrityksessä.

  100 stats on Digital transformation*
  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen