Hyppää sisältöön

5 syytä valita Taskmill

Ketterä tekeminen on päivän sana, ja tarjontaa löytyy maasta taivaaseen. Tässä selkokieliset syyt valita juuri meidät muutoskumppaniksi tai seniori-tekijämme keskeiseen rooliin agile-tiimissä.

1. Aidosti asiakkaan asialla

Olemme yksinomaan ketterään muutos- ja projektijohtamiseen sekä toimintatapojen järkevöittämiseen keskittynyt talo, joka toimii aidosti asiakasta edustaen. Tämä on alusta asti ollut osaamisemme kärki sekä koko firman olemassaolon oikeutus. Meillä on töissä aidosti Suomen parhaita ketteryyden, projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijoita vuosien kokemuksella erilaisista haasteista ja organisaatioista. Jokaisen yksittäisen konsultin takana seisoo valtavan osaamisen valjastanut tiimi.

2. Suomen parhaat seniori-tekijät siirtävät taitonsa sinulle

Sinä hyödyt pitkästä kokemuksestamme siten, että toteuttamisen ohella seniori-tekijämme sparraavat ja valmentavat henkilökuntasi uusiin tehokkaisiin tekemisen tapoihin. He fasilitoivat tekemistä tehokkaasti opettaen esimerkillään myös sinun henkilökuntasi. Tavoitteemme on aidosti tehdä itsemme tarpeettomaksi, silloin kun tämä on asiakkaan tahtotila.

3. Muutosjohtamista selkokielellä ja kädet savessa

Emme neuvoskele jakku tai puku päällä yläpilvestä, vaan suunnittelemme kanssasi todellisia tekoja, niin että onnistunut muutos oikeasti tuntuu ja näkyy ihmisten arjessa. Toimiva organisaatio suunnitellaan strategiaan pohjautuen, mutta käytännöllisyys edellä. Tunnemme laajasti erilaiset toimintatapojen sekä organisaatiomallien viitekehykset, mutta emme pakkosyötä sinulle yhtä reseptiä. Sen sijaan, suunnitellemme kanssasi parhaiten organisaatioosi sopivan mallin sekä roolit. Käynnistämme muutoksen pilotilla ja ohjaamme toimintaa oikeaan suuntaan iteroiden.

4. Lisäämme läpinäkyvyyttä ja uskomme kumppanuuteen

Avoimuus, yhteistyö ja läpinäkyvyys on kulttuurimme ydin, ja noudatamme sitä myös asiakkaan kanssa. Tarjoamme tyytyväisyystakuun palveluillemme ja rakennamme kestävää yhteistyötä. Autamme asiakkaitamme myös välttämään vendor lock-ineja. Jos esimerkiksi tuotekehityksesi on osin tai kokonaan ulkoistettu, saat enemmän läpinäkyvyyttä tekemiseen valitsemalla Taskmillin asiantuntijan esimerkiksi hankkeen liidaavaan rooliin. Sinä annat tavoitteet ja me lähdemme niitä kohti.

5. Tarjoamme koulutuksia ja työpajoja, joissa itsekin viihtyisimme

Meillä on Suomen kattavin ketteryys- ja leadership -koulutusvalikoima aina johtoryhmän valmennuksista tiimitason rooleihin. Valmennuksemme on suunniteltu sillä ajatuksella, miten itse haluaisimme oppia ja vahvasti asiakkaitamme kuunnellen. Emme halua olla pelkkä sertifikaattikone, vaan kaikki valmentajamme ovat kannuksensa keränneet kentältä ja valmennustemme hyödyt ovat lunastettavissa välittömästi käytännön arjessa.

Etkö usko ennen kuin näet? Ei hätää! Tarjoamme tyytyväisyystakuun. Kokeile siis rohkeasti, tai kysy lisää.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä ja lähde muutosmatkalle

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Jäsentelemme ja vauhditamme yrityksesi tarvitseman muutoksen pitäen sinut ja sidosryhmäsi muutoksen kärkenä. Tuomme muutokselle rakenteen sekä tarvittavaa lisäosaamista kunnes muutoksen osana huomataan, että meitä ei enää tarvita. Tyytyväinen asiakas, joka pärjää ilman apuamme on se mitä me muutoksesta tavoittelemme.


  76% yrityksistä kokee tarpeelliseksi keksiä uudelleen, miten tekijät ja teknologia tuodaan yhteen.

  TECHNOLOGY VISION 2020*


  Yritykset, joissa on yhteinen ymmärrys muutoksesta, etenevät kaksi kertaa nopeammin digitalisoinnin kanssa.

  Gartner*


  Pitkälle edenneet transformaatiot ovat tehokas keino houkutella parhaita tekijöitä työskentelemään yrityksessä.

  100 stats on Digital transformation*

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi ja asiakaskokemus

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Koulutukset ja työpajat

   Raija Harle

   +358 40 747 29 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen