Hyppää sisältöön

Tavoiteorientoitunut organisaatiosuunnittelu

Osaako organisiaatiosi vastata muuttuviin olosuhteisiin? Tuntuuko siltä, että tuotatte tällä hetkellä täyttä arvoa asiakkaallenne? Me autamme sinua toteuttamaan uudenlaisen organisaation, jonka avulla organisaatiosi toimii tavoiteorientoituneesti ja tehokkaasti.

Maailma on täynnä toinen toistaan kompleksisempia organisaatiosuunnittelun malleja ja kehittämisen viitekehyksiä, joiden avulla luvataan luoda yksisarvisia.

Olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme Järkevöittäminen® -konseptillamme, joka perustuu uuden ajan organisaatiosuunnitteluun. Tavoitteenamme on suunnitella organisaation rakenne, prosessit, toimintamallit ja roolit mahdollisimman tehokkaiksi, laatua tuottaviksi ja asiakaskeskeisiksi. Kaiken keskiössä on muutoksen johtaminen tavoitteellisuuden lisäksi ihmisläheisesti, koska ihmisten motivaatio on muutoksen onnistumisen osalta avainasemassa.

Järkevöittäminen® -organisaatiosuunnittelun hyödyt

Asiakasyrityksemme ovat saavuttaneet seuraavia liiketoimintaa radikaalisti vauhdittavia hyötyjä Järkevöittämisen avulla:

 1. Nopea reagointikyky muuttuvaan markkinatilaiteeseen
 2. Yhdessäohjautuminen kohti strategisia tavoitteita
 3. Nopeutunut läpimenoaika hankkeille ja uudistuksille toimialasta ja tuotteesta riippumatta
 4. Asiakastyytyväisyyden kasvu
 5. Parantunut laatu tuotteille ja palveluille
 6. Parempi työtyytyväisyys ja sitoutuneet työntekijät

Työskentelemme pitkälti työpajoihin pohjautuvalla mallilla, joka kuluttaa organisaatiosi avainhenkilöiden aikaa mahdollisimman vähän. Toimimme kevyellä sopimusmallilla, joka mahdollistaa muuttuvien tarpeiden mukaisen etenemisen.

Miten onnistunut muutos viedään läpi?

Organisaation nykytilan kartoitus

 • Kartoitamme tehokkaasti organisaatiosi tilanteen ja tunnistamme liiketoimintaa haittaavat kipupisteet, mutta myös hyvin toimivat asiat, joita kannattaa skaalata muuallekin.
 • Haastattelemme avainhenkilöt ja työstämme kanssanne retrospektiivin, jonka lopputuloksena saamme selkeän listan kehityskohteista sekä alustavan toimintasuunnitelman.

Tavoitteiden ja mittarien asetanta

 • Asiantuntijoidemme fasilitoimassa työpajassa kirkastetaan muutoksen visio ja tavoitteet sekä niihin liittyvät KPI:t ja avaintulokset. Muutosta ja sen onnistumista on tärkeä voida mitata.
 • Palastelemme muutokseen liittyvät tehtävät helposti hallittaviin kokonaisuuksiin ja luomme niille priorisoitavan backlogin

Onnistuneen muutoksen toteutus

 • Muutos toteutetaan iteraatioissa, joilla on suunniteltu ja mitattava tavoite. Jokaisen iteraation jälkeen onnistumista reflektoidaan.
 • Strategian vieminen käytäntöön onnistuu johdonmukaisesti esimerkiksi OKR-mallin avulla
 • Uusia toimintatapoja piloidaan ja skaalataan eteenpäin, kun ne on ensin koeponnistettu

Ota yhteyttä, ja järkevöitetään yhdessä.

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Miksi Taskmill

  1

  Erikoistunut toimija asiakkaan asialla

  Olemme asiantuntijoiden perustama riippumaton toimija, joka toimii aidosti asiakkaan etua ajaen. Olemme vahvasti erikoistuneet tuote- ja muutosjohtamiseen sekä ketterään kehitykseen.

  2

  Onnistunut muutos käytännönläheisesti

  Fasilitoimme muutosta, jonka tavoitteena on tehokkaasti toimiva ja tavoitteita kohti ohjautuva organisaatio sekä tyytyväiset työntekijät. Meillä on vahva track record onnistuneista muutoksista.

  3

  Tyytyväisimmät asiakkaat

  Asiakastyytyväisyytemme on 9.4/10 ja annamme työllemme laatutakuun. Asiantuntijamme toimivat +15 vuoden kokemuksella yhdistellen strategista ja operatiivista osaamista.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi ja asiakaskokemus

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Koulutukset ja työpajat

   Raija Harle

   +358 40 747 29 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen