Hyppää sisältöön

Liity meihin

Oletko senior-tason agile leadership-osaaja ja haluat työskennellä samanmielisten osaajien kanssa? Tai oletko tarmokas tyyppi, joka haluaa oppia alan parhailta tekijöiltä? Ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Etsitkö ketterää työpaikkaa? Hae meille töihin – kaipaamme ympärillemme lisää kaltaisiamme huipputyyppejä! Avoimet työpaika löydät täältä.

Etsimme jatkuvasti uusia Agile Leadership -konsultteja, jotka ovat toimineet erilaisissa ketterissä rooleissa (Scrum Master, Agile Coach, Product Owner, Agile PM) ja/tai vetäneet ketteriä muutoshankkeita. Voit olla ketteryyden fullstack-osaaja (toimit yksilöstä johtoportaaseen kaikilla tasoilla) tai tiettyyn rooliin erikoistunut asiantuntija.

Voit laittaa meille vapaamuotoisen hakemuksen tai vaikka pingata LinkedInissä Elinaa tai Juttaa.

Tarjoamme aidosti ketterään kehitykseen keskittyvän työpaikan, joka toimii kuten opettaa. Meillä ei ole turhaa hierarkiaa ja toimimme avoimesti kaikilla osa-alueilla.Meillä on tarjota ketteryyden ammattilaisten intohimoinen yhteisö. Jos jokin mietityttää omassa työssä, niin sparrausapua on aina saatavilla.

Koko ketterä työkalupakki

Me emme myy pelkästään yhtä tiettyä ketterää viitekehystä, vaan pyrimme tarjoamaan aina asiakkaille mallia, joka heille sopii parhaiten. Yhden vasaran sijaan meiltä löytyy koko työkalupakki! Emme neuvo jakku päällä yläpilvestä, vaan teemme muutosta hands-on esimerkin voimalla.

Taskmillillä ketteryys on sydämen asia ja tämä näkyy myös myynnissä. Teemme myyntiä ketterästi ja huomioiden työntekijöidemme toiveet seuraavan projektin suhteen.

Kurkkaa alempaa miksi sinun kannattaa siirtyä taskmillianiksi!

Kumppaniksemme ketteriin hommiin

Teetkö keikkaa oman firman kautta freelancerina?

Kauttamme löydät mielenkiintoiset keikat, ja voimme sopia liidipalkkion tai vaihtoehtoisesti hyvin kohtuullisen prosenttiosuuden laskutuksestasi. Kanssamme tiedät, mitä asiakkaalta työstäsi laskutetaan ja maksamme laskusi riippumatta loppuasiakkaan maksusuorituksesta.

Olet oikeasti osa tiimiämme samalla tavalla kuin työntekijätkin sen sijaan, että tarjoaisimme kerran vuodessa joululounaan (sekin toki tarjotaan)!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Myynti ja asiakaskokemus

  Iiro Piippo

  +358 50 339 77 05

  Buukkaa tapaaminen

  Konsultointi

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen