Hyppää sisältöön

Liity meihin

Oletko senior-tason agile leadership-osaaja ja halaut työskennellä samanmielisten osaajien kanssa?

Etsitkö ketterää työpaikkaa? Hae meille töihin – kaipaamme ympärillemme lisää kaltaisiamme huipputyyppejä!
Etsimme jatkuvasti uusia Agile Leadership -konsultteja, jotka ovat toimineet erilaisissa ketterissä rooleissa (Scrum Master, Agile Coach, Product Owner, Agile PM) ja/tai vetäneet ketteriä muutoshankkeita.

Voit laittaa meille vapaamuotoisen hakemuksen contact@taskmill.fi tai vaikka pingata LinkedInissä Elinaa tai Juttaa.

Tarjoamme aidosti ketterään kehitykseen keskittyvän työpaikan, joka toimii kuten opettaa. Meillä ei ole turhaa hierarkiaa ja toimimme avoimesti kaikilla osa-alueilla.Meillä on tarjota ketteryyden ammattilaisten intohimoinen yhteisö. Jos jokin mietityttää omassa työssä, niin sparrausapua on aina saatavilla.

Koko ketterä työkalupakki

Me emme myy pelkästään yhtä tiettyä ketterää viitekehystä, vaan pyrimme tarjoamaan aina asiakkaille mallia, joka heille sopii parhaiten. Yhden vasaran sijaan meiltä löytyy koko työkalupakki!

Taskmillillä ketteryys on sydämen asia ja tämä näkyy myös myynnissä. Meillä ei myydä ketteriä ammattilaisia näennäisesti ketteriin rooleihin, joissa byrokratian päälle on liimattu nätti ketteryyden viitekehyskuorrutus.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi luonnollisesti myös perinteiset lounas- ja virike-edut, laajan työterveydenhuollon sekä haluamasi työvälineet.

Kumppaniksemme ketteriin hommiin

Teetkö keikkaa oman firman kautta freelancerina?

Kauttamme löydät mielenkiintoiset keikat, ja voimme sopia liidipalkkion tai vaihtoehtoisesti hyvin kohtuullisen prosenttiosuuden laskutuksestasi. Kanssamme tiedät, mitä asiakkaalta työstäsi laskutetaan ja maksamme laskusi riippumatta loppuasiakkaan maksusuorituksesta.

Olet oikeasti osa tiimiämme samalla tavalla kuin työntekijätkin sen sijaan, että tarjoaisimme kerran vuodessa joululounaan (sekin toki tarjotaan)!

Jaa somessa:

Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!