Hyppää sisältöön

Töihin meille

Rohkeus, rehellisyys ja hyvä meininki, juuri sinua kuunnellen. Niistä on meidän työpaikat ja kumppanisuhteet tehty.

Miksi valitsisit meidät

Taskmill syntyi unelmasta luoda työpaikka, jossa perustajat itse viihtyisivät. Tämä on periaate, josta emme poikkea myöskään kasvaessamme. Ihmiset ovat tärkein prioriteettimme ja voimavaramme, ja työhyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Meillä voit hyvin, henkisesti ja taloudellisesti. Katso avoimet paikat.

Arvot ja arki

Rohkeus, rehellisyys ja ihmisten kunnioittaminen ovat ydinarvojamme ja osallistaminen sekä hyvä meininki arkeamme kaikessa mitä teemme — niin rekrytoinnissa, asiakkailla kuin keskenämmekin. Meillä on tiivis ja hyvinvoiva osaajayhteisö, jossa on aina tilaa sekä asiantuntijuudelle että huumorille. Syömme niin sanotusti “omia lääkkeitämme”, tai juomme omaa shampanjaamme, kuten me tykkäämme sanoa! Esimerkiksi markkinointi- ja myyntitiimimme sekä osaamisen kehittäminen toimivat ketterästi ja osallistavasti, ja strategiatyötämme tehdään ketterien arvojen mukaisesti omaa porukkaa kuunnellen.

Millaista meille on hakea

Haluamme että arvostuksemme sinua kohtaan välittyy jo ensi tapaamisten aikana. Siksi myös hakuprosessimme on tehty mahdollisimman kunnioittavaksi, helpoksi ja keskustelevaksi. Emme pyydä sinua täyttämään kilometrin pituisia lomakkeita, joissa kysellään samat tiedot aina uudestaan, vaan kohtaamme sinut ihmisenä. Mekin olemme vain ihmisiä!

Työtyytyväisyys 9.1/10

Työtyytyväisyys viimeisemmässä Fiilismittarissamme oli 9.1/10. Työntekijätyytyväisyys on yksi strategisista kulmakivistämme pysyvästi.

Peruspilarit viihtymiseen

Pääset vaikuttamaan omaan asiakkuuteen, sekä työyhteisön kehittämiseen ja toimintaan

Kokoaikainen työntekijä: käytössäsi on OP Extra Terveysturva -vakuutus, jolla pääset esimerkiksi erikoislääkärille ilman lähetettä

Panostamme henkilökohtaiseen kehittymiseesi sinua itseäsi motivoivalla tavalla

Olet osa ammattimaista osaajayhteisöämme, josta ei huumoriakaan puutu

Modernit työtilat Vallilan Konepajalla sekä joustava etätyömahdollisuus

Lounas-, urheilu- ja kulttuurietu sekä yhteisiä kivoja tapaamisia kollegoiden kanssa

Työsuhteet ja palkkamallit

Meillä voit työskennellä tarpeittesi mukaan sekä palkattuna työntekijänä että freelancerina. Meillä on asiakkaita ja työmahdollisuuksia ympäri Suomen – eli sinun ei tarvitse asua Helsingissä – sekä hyvin joustava ja toimiva etätyömahdollisuus.

Palkkamalleja meillä on kolme (3) ja ne on sparrailtu yhdessä henkilöstön kanssa. Sinun on mahdollista vaihtaa palkkamallia kerran vuodessa noin kolmen (3) kuukauden varoitusajalla.

Provisiopalkkamalli

Provisiopalkka koostuu peruspalkasta sekä asiakaslaskutuksen osuudesta. Provisiopalkalla työskentelevät saavat myös tietyissä tapauksessa sisäisestä työstä provisiota, jotta yrityksen kehittämiseen käytettävä aika ei olisi palkasta pois. Tällä mallilla on mahdollista maksimoida palkka, mutta palkka voi myös hetkellisesti olla pienempi, mikäli laskutettavaa projektia ei ole.

Bonusmalli

Bonusmalli koostuu provisiopalkkamallia suuremmasta perusosasta ja kerran vuodessa maksettavasta bonuksesta, joka lasketaan henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääsyn ja yrityksen tuloksen perusteella.

Kiinteä kk-palkka

Tässä palkkamallissa ei makseta erillisiä bonuksia. Jokaisen kanssa sovitaan kuitenkin henkilökohtaisista tavoitteista ja niiden toteutumista seurataan.

Esimerkkejä rooleista meillä

Meillä voit työskennellä erilaisissa roooleissa aina puhtaasta asiakaskonsultoinnista sellaisiin tehtäviin, joissa osallistut Taskmillin sisäiseen kehittämiseen. Alla on esimerkkejä meillä tarjolla olevista rooleista. Osa avoimista paikoistamme painottuu vahvemmin johonkin näistä, osassa yhdistyvät monenlaiset tehtävät asiantuntijan oman mielenkiinnon ja tarpeemme mukaan.

 • Asiakastyössä senior-konsulttina sparraat ja valmennat esimerkiksi johtoryhmiä siinä, miten he voisivat tehdä strategiatyötä ja johtamista palvelevammin ja osallistavammin. Saatat osallistua myös esimerkiksi organisaatiouudistusten suunnitteluun ja uusien tiimien rakentamiseen ja käynnistämiseen, tai miettiä asiakkaan teknologia- ja henkilöstöstrategiaa ulkoistetun CIO:n tai CDO:n roolissa, tai Agile Coachin nimikkeellä. Asiakassuhteesi voivat vaihdella pitkistä suhteista osa-aikaisiin työpajasarjoihin.
 • Asiakastyössä ketteränä asiantuntijana autat asiakkaan tiimejä toimimaan päivittäisessä työssään tavoitteellisemmin ja tehokkaammin, sekä voimaan työssään paremmin. Saatat toimia esimerkiksi tuoteomistajan, Scrum Masterin tai RTE:n nimikkeellä.
 • Kouluttajana ja valmentajana valmennat osallistavasti ja innostavasti esimerkiksi Scrumin, SAFen tai ketteryyden periaatteiden saloihin. Järjestämme sekä etäkoulutuksia että perinteisiä luokkahuonekoulutuksia. Työssäsi sinua tukee erittäin kokenut valmentajien tiimi.
 • Sisäiset tehtävämme vaihtelevat taloudesta ja hallinnosta aina markkinointiin, tuotteistukseen, palvelumuotoiluun ja strategiapohdintaan asti. Voit esimerkiksi tuottaa kiinnostavaa asiantuntijasisältöä, osallistua rekrytointiin tai yrityksen kasvunäkymien pohdintaan OKR-työpajassa. Emme malta odottaa, että kuulemme, mitkä sinun kykysi ja intohimosi ovat!

Avoimet työpaikat nyt

Jos täältä ei löydy sinulle sopivaa mahdollisuutta, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Eduistamme laajemmin

  Peruspilarit

  • Toiveesi otetaan huomioon asiakkuuksien valinnassa mahdollisuuksien mukaan
  • Pääset osallistumaan yleisten käytäntöjen sopimiseen ja kehittämiseen
  • Etä- ja hybridityö on meille luontaista. Meidän puolesta voit tehdä töitä missä vain, kunhan se sopii asiakkaallesi. Monet asiakkaammekin suosivat nykyään etä- ja hybridityömalleja

  Henkilökohtainen kehittyminen

  • Pääsy laajaan koulutusvalikoimaamme
  • Tarvitsemasi uudet sertifioinnit tai nykyisten sertifikaattien päivitys
  • Pääset osallistumaan esimerkiksi alan livetapahtumiin ja webinaareihin
  • Tuki ja sparraus kollegoilta: et jää missään haasteissa yksin
  • Pyrimme aktiivisesti selvittämään, millä osa-alueilla juuri sinä haluaisit oppia ja kehittyä

  Terveys ja hyvinvointi

  • Meillä on kattava työterveyshuolto Terveystalossa
  • OP:n Extra Terveysturva -vakuutus, jolla pääset mm. suoraan erikoislääkärille ilman lähetettä
  • Laajennettu tapaturmavakuutus IF:ssä turvaa sinut globaalisti ja kattaa myös vaaralliset lajit
  • Ymmärrämme, että työ- ja vapaa-ajan tulee olla tasapainossa ja edistämme myös osaltamme tätä. Toimistolla näkemisen lisäksi, vietämme yhdessä aikaa esimerkiksi urheillen tai illallisilla sekä perjantain vapaaehtoisella tiimilounaalla

  Toimitilat ja työkalut

  • Joustava etätyömahdollisuus
  • Meillä on rento ja moderni toimisto Vallilan Wonderland Workissä, jonne on pääsy 24/7
  • Toimistollamme on muun muassa after work ja aamiainen kerran viikossa
  • Hyödymme myös muista Wonderlandin jäseneduista, kuten säännöllisistä tapahtumista, mahdollisuudesta verkostoitua coworking-tiloissa ja lukuisista neukkareista
  • Omat työkalusi voit valita itse
  • Matkapuhelinetu on luonnollisesti kaikilla
  • Tarjoamme Edenredin lounas- ja virike-edut
  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen