Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinat

149,00 

Kuvaus

Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinat moduuli on omistettu ymmärtämään ja syventämään tietämystäsi käyttäjätarinoiden parissa työskentelystä osana ketterää vaatimusmäärittelyä. Käyttäjätarinat ovat tehokas työkalu tuotteen tai palvelun ominaisuuksien kuvaamiseen käyttäjän näkökulmasta, ja ne ovat keskeinen osa ketterää kehitystä.

Kurssin aikana tarkastelemme seuraavia aiheita:

  • Käyttäjätarinan malli: Tutustumme käyttäjätarinan rakenteeseen ja siihen, miten niitä voidaan käyttää vaatimusten määrittelyssä. Opit kuinka muotoilla käyttäjätarinat, jotka kuvaavat, kuka käyttäjä on, mitä hän haluaa saavuttaa, ja miksi.

  • Millainen on hyvä käyttäjätarina: Käymme läpi hyvän käyttäjätarinan tunnusmerkit, mukaan lukien ketterän INVEST-mallin (Independent, Negotiable, Valuable, Estimable, Small, Testable) mukaiset vaatimukset.

  • Käyttäjätarinoiden pilkkominen: Opit, kuinka suuret käyttäjätarinat voidaan jakaa pienemmiksi ja hallittaviksi palasiksi, jotka ovat helpommin toteutettavissa ja testattavissa.

  • User Story Mapping-tekniikka kokonaisuuksien hahmottamiseen: Tutustumme User Story Mapping-tekniikkaan, joka auttaa visualisoimaan käyttäjätarinat ja ymmärtämään tuotteen tai palvelun kokonaiskuvan.

Olitpa sitten ketterän kehityksen ammattilainen, tuoteomistaja tai kuka tahansa, joka haluaa oppia ketterän vaatimusmäärittelyn periaatteita ja käyttäjätarinoita, tämä kurssi on suunniteltu sinua varten.

Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinat – moduuli on osa Tuoteomistaja-verkkokurssia, joka on kattava ja suunniteltu antamaan sinulle kattava ymmärrys Scrum-metodologiasta ja erityisesti Tuoteomistajan roolista tässä viitekehyksessä. Kurssi koostuu neljästä yksityiskohtaisesta moduulista, jotka keskittyvät Scrumin perusteisiin, tuoteomistajan rooliin ja vastuisiin, käyttäjätarinoiden luomiseen sekä kehitysjonon hallintaan.

Liity mukaan ja kehitä taitojasi ketterässä vaatimusmäärittelyssä ja käyttäjätarinoiden luomisessa!