Hyppää sisältöön

Taskmillin Jouluterveiset

Jaa somessa:

Rauhallista joulua ja kiitos tästä tapahtumarikkaasta vuodesta!

On taas se aika vuodesta, kun tohina käy asiakkuuksissamme ja asioita nikkaroidaan valmiiksi. Olemme tänä vuonna suunnitelleet tehokkaita organisaatioita, vieneet strategiaa käytäntöön, uudistaneet toimintamalleja sekä toimineet asiakkaan hattu päässä mitä moninaisemmissa avainrooleissa. Lisäksi olemme valmentaneet ja kouluttaneet uskomattoman määrän ihmisiä muunmuassa ketteryyden, OKR-mallin ja yhdessäohjautuvuuden saloihin.

Vuosi onkin ollut melkoinen! Ensimmäinen vuosipuolisko oli yhtä juhlaa onnistumisten sekä bisneksemme kannalta ja pääsimme tekemään mitä uskomattomampia asioita asiakkaidemme kanssa. Syksy sen sijaan onkin ollut vähän pomppuisampaa kyytiä – kuten se on ollut koko alalla. Olemme uineet nenä veden pinnalla, mutta kasvu- ja kannattavuustavoitteemme ovat ottaneet hittiä. On kuitenkin ollut hienoa huomata, että olemme vankkumatta pitäneet kiinni arvoistamme: rohkeus, rehellisyys ja ihmisten kunnioittaminen. Tämä onkin kantanut hedelmää muunmuassa laajentuneen freelancer-verkostotoiminnan myötä, kun olemme pystyneet tarjoamaan aidosti arvostavan kotipesän yhä useammalle uudelle friikulle. Suuri kiitos kuuluu myös pitkäaikaisille asiakkaillemme, joiden kanssa yhteistyö on jatkunut haastavasta markkinatilanteesta huolimatta sekä uusille asiakkaille, jotka ovat muuttuvassa maailmantilanteessa luottaneet siihen, että pystymme heitä auttamaan .

Tärkein voimavaramme on aina ja edelleen upea yhteen hiileen puhaltava taskmillian-tiimi, joka ottaa omistajuutta ja, joka lunasta asiakkaiden odotukset kerta toisensa jälkeen. Olemme tänä vuonna panostaneet erityisesti yhdessäohjautuvaan organisoitumismalliin, joka mahdollistaa meille tavoitteita kohden ohjautumisen, mutta samalla tukee hajautettua päätöksentekoa sekä byrokratian pitämistä minimissä. Tämä malli on toiminut super hyvin ja tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen, jonka teema onkin “Next Level Taskmill”.

Mutta valmistuuko maailma jouluksi tai vuoden vaihteeseen? Tuskin, eikä sen tarvitsekaan valmistua! Asiat valmistuvat parhaiten kokemuksemme mukaan pala palalta, pikkuhiljaa. Oppien, reflektoiden ja onnistumisia sekä epäonnistumisia juhlien. Sain omalta yhtiökumppaniltani joulutervehdyksen shampanjapullon muodossa. Siinä luki: “Kippis tämän vuoden onnistumiselle. Ja epäonnistumisille.” Juuri näin! Muistetaan juhlia niitä epäonnistumisiakin, niistä nimittäin opitaan! Ensi vuodelle toivotan kaikille kuitenkin enemmän niitä onnistumisia.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! 

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen