Hyppää sisältöön

Neljä hyvää syytä osallistua Scrum Master -kurssille

Jaa somessa:

Taskmillin koulutusliiketoiminnan supervoima Raija Harle on kehittänyt timanttisen ja täysin uudenlaisen, muutaman tunnin moduuleista koostuvan Scrum Master -koulutuksen – hurraa!

Olipa Scrum Masterin rooli sinulle aivan uusi, tai haluatpa saada uusia näkökulmia jo kerryttämäsi käytännön kokemuksen lisämausteeksi, Scrum Master koulutukseen kannattaa ehdottomasti tulla, sillä:

1. Opit tehokkaasti valitsemalla itsellesi hyödylliset modulit 

Mikä onkaan arvokkaampaa kuin sinun aikasi. Taskmillin modulaarisesta Scrum Master koulutuskokonaisuudesta voit valikoida täsmäiskuina itseäsi kiinnostavat osa-alueet, joista oppiminen tuottaa juuri sinulle arvoa. Jos olet jo työssäsi vetänyt menestyksekkäästi läpi 86 sprint planningia, ketterien seremonioiden alkeiden opiskelu ei välttämättä ole parasta käyttöä ajallesi. Hyppää tässä tapauksessa syvemmälle scrumiin, tai pistä paukut esimerkiksi ketterän kehityksen mittaroinnin haltuunottamiseen.

2. Saat modulien välissä aikaa sisäistää ja soveltaa oppimaasi

Koulutukset ovat usein melkoinen informaatiotulva, kun esimerkiksi kahden täyden koulutuspäivän aikana sinun täytyy vastaanottaa tuhannen kalvon verran uutta tietoa. Modulaarisessa koulutuskokonaisuudessa yksi moduli kestää kahdesta kolmeen tuntia, ja sinulle jää modulien välissä aikaa sisäistää oppimaasi ja myös hyödyntää uusia juttuja käytännössä. Kun koulutukset jakautuvat noin kuukauden aikajanalle kouluttajan roolista myös kehittyy pidempikestoinen ja hedelmällisempi valmennussuhde.

3. Oikean elämän esimerkit ovat koulutuksien suola

eorian vastapainoksi on äärimmäisen tärkeää ja virkistävää kuulla miten asiat menevät noin niin kuin oikeassa elämässä. Taskmillin kouluttajat ovat ”hands-on”-työskennelleet yhteenlaskettuna vuosikymmeniä ketterissä tiimeissä eri rooleissa lukuisissa eri organisaatiossa keräten arvokasta kokemusta siitä, kuinka Scrumin teoriat toteutuvat päivittäisessä työssä erilaisissa toimintaympäristöissä. Voisinpa melkein luvata, että Taskmillin valmentajilta löytyy näkemystä myös siihen juuri sinun kinkkiseen pulmaasi, jonka kanssa painiskelet. Koulutuksen ongelmien ratkaisuun keskittyvä moduli sisältää myös pääsyn some-ryhmään, jossa valmennukseen osallistujat ja valmentajat ratkovat ongelmia yhdessä.

4. Kurssin oppien avulla voit suorittaa Scrum Master -sertifioinnin sinulle sopivalla ajalla

Koulutuksiin kannattaa osallistua ennen kaikkea uuden oppimisen takia, mutta Taskmillin Scrum Master -koulutuksen opeilla voit valmistautua mukavasti myös Scrum Master sertifioinnin suorittamiseen (scrum.org) itsellesi sopivassa aikataulussa (erilliseen hintaan).

Nähdään kurssilla! Ilmoittaudu mukaan jo tänään 🙂

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen