Hyppää sisältöön

Maksuton OKR meetup

Tulevat ajankohdat


Pyydä tarjous koulutuksesta organisaatiollesi

Räätälöimme kurssejamme yrityksille ja eri organisaatioille. Pyydä tarjous tästä kurssista räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne!

Pyydä tarjous

Kevään viimeinen OKR meetup järjestetään livenä meillä Taskmillillä. Tapahtumaan ei voi osallistua etänä.

Taskmillin OKR-valmentajista Elina Jolma ja Rasmus Ståhle He käyvät läpi Eckerö Linen tarinan. Yhtiö julkisti uuden strategiansa vuoden 2023 puolella ja kunnianhimoisen strategian toteutukseen valittiin OKR-malli. Taskmillin puheenvuorossa käsitellään sitä, miten koko organisaatiota on sitoutettu onnistuneesti niin uuden strategian toteuttamiseen kuin OKR-mallin käyttöönottoon. Puheenvuoro raottaa minkälaisilla valmennuksilla ja työpajoilla käyttöönottoa on tehty, minkälaisia haasteita matkan varrella on kohdattu ja miten niitä on taklattu.

Toiseksi lavalle nousee Natalija Hellesø Tapahtumassa hänen puheenvuoronsa teema tulee olemaan: OKRs for strategic challenges – How to use OKRs to develop your organization as a whole. Tässä esityksessä Natalija selvittää OKR:ien (usein käyttämättömiä) mahdollisuuksia, jotka ulottuvat tavanomaisten liiketoimintaindikaattoreiden ulkopuolelle, ja perustelee, miksi OKR:ien mukauttamisen strategisiin haasteisiin pitäisi olla ensimmäinen eikä viimeinen askel OKR:ien käyttöönotossa.

Ilmoittautuminen OKR-meetuppiin tapahtuu Lyytin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/okr_taskmill

Tervetuloa mukaan, nähdään Konepajalla!

Kouluttajat

Jaa somessa:

Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

Konsultointi ja asiakaskokemus

Elina Kervinen

+358 40 55 260 22

Buukkaa tapaaminen

Koulutukset ja työpajat

Raija Harle

+358 40 747 29 22

Buukkaa tapaaminen

Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

Jutta Glad

+358 40 540 86 64

Buukkaa tapaaminen