Hyppää sisältöön

Freelancer, tule meille!

Freelancer, etsitkö aidosti reilua yhteistyökumppania, joka ajaa sinun etuasi? Olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meiltä löydät mielenkiintoisimmat toimeksiannot olitpa sitten projektipäällikkö, agilen ammattilainen, devaaja, laadunvarmistuksen osaaja tai muutoksen johtaja. Tervetuloa mukaan!

Oletko asiantunteva scrum master, projektipäällikkö, devaaja, testaaja tai muutosjohtaja, ja kiinnostunut työskentelystä freelancerina?

Katso avoimet toimeksiantomme täältä.

Etsitkö aidosti reilua kumppania ja kivoja, pitkäaikaisia freelance-asiakastoimeksiantoja? Haluatko, että joku muu hoitaa myynnin sekä sopimusasiat puolestasi, ja sinä voit keskittyä olennaiseen? Meillä freelancer-yhteistyö perustuu läpinäkyvyyteen, sekä asiantuntijoiden kunnioittamiseen. Sinä pääset todella keskittymään siihen, mitä sinä parhaiten.

Taskmillin freelancerina hyödyt yhteisöstämme ja olet aidosti osa tiimiämme samalla tavalla kuin työntekijätkin – sen sijaan, että kuulisit meistä vain silloin, kun sopimustasi ollaan uudistamassa. Uskomme siihen, että freelancerina toimiminen on yksi tulevaisuuden työskentelymuoto ja haluamme olla uudenlainen kumppani alan timanttisille osaajille. Emme petä luottamustasi.

Peruspilarit freelancerina viihtymiseen

Tarjoamme mielenkiintoiset ja pitkäkestoiset freelance-toimeksiannot reilulla korvauksella ja läpinäkyvällä sopimuksella.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä (9.7/10) ja asiantuntijamme viihtyvät asiakkuuksissamme.

Pääset osaksi timanttista osaajayhteisöämme. Olet aidosti osa porukkaamme ja saat erilaisia ammattiasi tukevia etuja.

Aidosti reilu kumppani freelancerille

Myyntiorganisaatiomme on myös sinun myyntiorganisaatiosi

Ketterä ja osaava myyntiorganisaatiomme on myös sinun myyntiorganisaatiosi. Kun edellinen keikkasi on päättymässä, etsimme sinulle uuden toimeksiannon. Sopimuksemme sinun kanssasi ja asiakkaiden kanssa ovat kevyitä, reiluja ja selkokielisiä. Meillä ei ole tarvetta rajoittaa ammatinharjoittamistasi kohtuuttomilla sopimuksilla ja maksamme laskusi nopealla maksuajalla.

Olet aidosti osa yhteistömme

Freelancerit ovat olleet osa työyhteisöämme Taskmillin alkuajoista lähtien ja suurin osa tutuista freelancereistamme ovat edelleen viiden vuoden jälkeen Taskmillin asiakkuuksissa. Freelancerit kuuluvatkin aidosti tiimiimme. Tämä ei jää puheisiin, vaan meillä osallistut halutessasi yhteisiin kuukausipalavereihin, Taskmill-lounaille, viikottaiseen afterworkiin, juhlallisuuksiin, tuotekehitykseen ja sparrailet tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Slackissä saa aina hihkaisemmalla sparrailukaverin.

Osaamisen kehittäminen freelancerina

Taskmillin freelancerinä voit osallistua laajan koulutusvalikoimamme valmennuksiin kumppanihintaan. Kuulet ensimmäisenä uusista valmennuksistamme ja työpajoistamme. Järjestämme myös täysin maksuttomia valmennuksia yhteisöllemme, esimerkiksi myyntivalmennus järjestetään säännöllisesti koko henkilökunnallemme verkosto mukaan lukien.

Joustava kumppani

Maksuehtomme on sama kuin asiakassopimuksissamme ja tarvittaessa voimme sopia nopemmankin maksuajan pienellä korolla. Mikäli elämäntilanteesi joskus muuttuu, ja kaipaatkin palkkatyön vielä suurempaa varmuutta, olet jo osa Suomen parasta osaajayhteisöä ja voit aina neuvotella kanssamme avoimista työpaikoista.

Yritystoimintaan liittyvä sparrailu

Olemme auttaneet useita freelancereitämme yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännöissä. Lisäksi meillä on oma yhteisö, jossa pääset sparrailemaan yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan, vaan meillä on aidosti halu auttaa sinut alkuun ja etsiä ensimmäinen toimeksiantosi.

Lue pitkäaikaisen freelancerimme Jussi Latun haastattelu täältä.

Laita viesti niin jutellaan!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Taskmill ei suhtaudu alihankkijaan alihankkijana vaan enemmänkin tiimin jäsenenä.

  Jussi Lattu, Taskmillin alihankkija

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi ja asiakaskokemus

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Koulutukset ja työpajat

   Raija Harle

   +358 40 747 29 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen