Hyppää sisältöön

Freelancer, miksi olisit osa Taskmillin yhteisöä?

Jaa somessa:

Taskmillin arvoja ei ole generoitu puppugeneraattorilla, vaan ne ovat työyhteisön yhdessä määrittelemät rohkeus, rehellisyys ja ihmisten kunnioittaminen. Nämä ovat toimintamme kulmakiviä luonnollisesti myös kumppaniemme suhteen.

Alla lueteltu muutama validi pointti, miksi sinun kannattaisi liittyä osaksi Taskmill-yhteisöä:

1. Olemme aidosti reilu ja läpinäkyvä kumppani
2. Meidän myyntiorganisaatiomme, on myös sinun myyntiorganisaatiosi. Kun edellinen keikkasi on päättymässä, etsimme sinulle uuden toimeksiannon.
3. Maksamme laskusi samalla maksuajalla, kuin loppuasiakas meille
4. Sopimuksemme ovat kevyitä ja selkokielisiä.
5. Olet aidosti osa työyhteisöämme. Tämä ei jää puheisiin, vaan meillä osallistut halutessasi yhteisille Taskmill-lounaille, kuukausipalaveriin, juhlallisuuksiin, tuotekehitykseen ja sparrailet tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa.
6. Voit osallistua laajan koulutusvalikoimamme valmennuksiin kumppanihintaan. Järjestämme myös täysin maksuttomia valmennuksia mm. myyntiin liittyen yhteisöllemme
7. Myyntiliidipalkkiomme ei koske vain sisäistä henkilökuntaa, vaan myös sinua
8. Sparraamme yrityksen perustamiseen liittyen ja muutenkin yhteisöstämme saa aina halutessaan sparriapua

Haastattelimme vielä meidän omaa freelanceria Jussi Lattua.

Mitä teet työksesi?

Minun vanhempi poikani, nykyään 17, oli vastannut päiväkodissa aikanaan kysymykseen mitä isä tekee työkseen “Lukee muiden sähköposteja”. Oli siis katsonut, kun aamiaispöydässä luin jotain maileja (viittasi siis muiden lähettämiin). Huumorikerrointa lisäsi se, että silloin käsiteltiin eduskunnassa ns. Lex Nokiaa.

Omasta mielestäni olen ratkaisukonsultti, jonka erikoisalaa on Business Process Management ja digitaalinen automaatio yleensä. Minun supervoimani on saada liiketoimintaihmiset ja teknologiaihmiset ymmärtämään toisiaan.

Milloin aloitit Taskmillin alihankkijana?

Elokuussa 2019

Voisitko suositella Taskmillia alihankkijana?

Kyllä!

Millä tavoin osallistut Taskmillin yhteisöön?

Projektien kautta, Digitaalisen automaation coachina ja virtuaalikahvitauoilla. Esimerkiksi sparraillaan Taskmillin verkostossa mm. yrittäjyyteen liittyviä asioita.

Mikä on parasta Taskmillin alihankkijana?

Taskmill ei suhtaudu alihankkijaan alihankkijana vaan enemmänkin verkoston jäsenenä. Siitä seuraa, että en ole vaan resurssi, jolla voi täydentää oman väen osaamista / kapasiteettia. Enkä myöskään ole jotain mitä vaan myydään eteenpäin ottaen reilu siivu hinnasta. Tietyllä tavalla voisi sanoa, että Taskmill pitää minua 100% tulosvastuullisena työntekijänä, joka vastaa siis itsekseen omasta osaamisestaan ja tekemisestään sillä, että jos asiat ei toimi, ei tulee rahaakaan.

Olen myös päässyt osallistumaan Taskmillin järjestämään maksuttomaan myyntikoulutukseen ja sen lisäksi verkostohintaan myös muille kursseille. Mielestäni on hienoa, että Taskmill maksaa laskunsa riippumatta loppuasiakkaan suorituksesta. Se ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys.

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen