Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Liity Suomen ketteryyden kärkiosaajien joukkoon! Olemme aidosti ketteryyden arvojen mukainen, ihmisläheinen ja matalahierarkinen yritys, joka ei harjoita turhaa byrokratiaa.

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme tällä hetkellä.

Etsimme kuitenkin jatkuvasti myös uusia ketterän johtamisen ja tekemisen asiantuntijoita, joten voit aina lähestyä meitä myös avoimella kirjeellä.

Täältä voit lukea lisää siitä, millaista meillä on työskennellä.

Avoimet paikat

Talous ja hallinto

Myynti

Ketterä B2B Sales Manager

Etsimme​ tuloshakuista, energistä ja kokenutta asiantuntija- ja konsultointipalveluiden myynnin ammattilaista vakituiseen B2B Sales Manager -rooliin ​tekemään uusasiakashankintaa.​

Kyseessä on mielenkiintoinen rooli nopeasti kasvavassa asiantuntijatalossa, jossa pääset tarjoamaan asiakkaille Suomen parasta ketteryyden asiantuntijaosaamista. Tulet vastaamaan uusasiakashankinnasta ja strategisten asiakkuuksien avaamisesta, mutta toimenkuva sisältää myös olemassa olevien asiakkuuksien kehittämistä ja vahvistamista. Teet paljon yhteistyötä myyntitiimimme lisäksi myös asiantuntijoidemme kanssa.

Mitä toivomme sinulta

 • Nautit myynnistä ja sinulla on useampi vuosi kokemusta asiantuntija- ja konsultointipalveluiden myymisestä
  • Sinulla on aiempia onnistumisia uusien strategisten asiakkuuksien hankinnasta ja 6-numeroisten kauppojen klousaamisesta
 • Olet taitava verkostoitumaan ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  Haluat aidosti ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja etsiä tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut
 • Olet tottunut hallitsemaan koko myyntiputkea prospektoinnista kaupan solmimiseen. Kylmäsoitoissa käytämme pääasiassa yhteistyökumppania, mutta et silti pelkää tarttua luuriin

  Mitä tarjoamme?
 • Parhaat asiakkaat ja matalan, super kivan työyhteisön ja parhaat edellytykset onnistua työssäsi
 • Provisioon perustuvan palkkamallin, jossa on kuitenkin kunnon pohjapalkka, malli räätälöitävissä preferenssiesi mukaan
 • Pohjapalkka 3000 – 4000€ kokemukseesi perustuen sekä provisio ilman ylärajaa. Tavoitteenmukaisella suorituksella kk-palkka 5000-7000€.
 • Erinomaiset työsuhde-edut eli sinun tarpeeseesi räätälöitävä työsuhde-etupaketti
 • Laajan terveysturva-vakuutuksen, jolla pääset erikoislääkärille sekä 24/7 maapallolla voimassa olevan​ ​tapaturmavakuutuksen
 • Joustavan työskentelymallin Vallilan viihtyisällä Wonderland Workissä sijaitsevalla toimistolla ja etänä
 • Henkilökohtaista kehittymistä tukevan työpaikan
 • Mahdollisuuden valita omat työkalusi

Näin me teemme myyntiä

Rohkeus, rehellisyys ja ihmisten kunnioittaminen ovat ydinarvojamme ja osallistaminen sekä hyvä meininki arkeamme kaikessa mitä teemme — niin asiakkailla kuin keskenämmekin. Asiakastyytyväisyytemme on 9.4/10 ja työntekijätyytyväisyys 9.1/10.

Myyntitapaamisissa keskitymme aggressiivisen pommituksen sijaan kattavasti tunnistamaan asiakkaan haasteet ja mahdollisuudet kiinnostavien keskustelujen kautta, ja tarjoamaan niihin juuri sopivaa ratkaisua. Kokeneet asiantuntijamme sekä Agile Sales Leadimme tukevat tarjousten valmistelussa ja jatkotapaamisissa.

Syömme omia lääkkeitämme: mm. markkinointi- ja myyntitiimimme toimivat ketterästi ja strategiatyötämme tehdään ketterästi siten, että kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua. Näiden asioiden avulla olemme saaneet tuplattua liikevaihtomme vuosittain.

Näin haet
Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi mielellään videolla sekä CV. Rooli täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksen voit laittaa osoitteeseen elina.kervinen@taskmill.fi

Asiantuntijaroolit

Agile Leadership Consultant (jatkuva haku)

Oletko sinä ihmisläheinen ja rohkea agile-menetelmien ja -kulttuurin asiantuntija?

Omaatko hyvän kokemuksen kehitys- ja design-tiimien kanssa toimimisesta, ja joistakin tärkeistä ketteristä toimintamalleista kuten Scrumista, Kanbanista, Lessistä tai SAFesta käytännössä, operatiivisten tiimien tai johdon parissa?

Oletko työskennellyt esimerkiksi tuoteomistajana (Product Owner), Scrum Masterina, Agile Coachina tai Business Development -hommissa ketterässä organisaatiossa? Onko sinulla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen koulutustausta? Jos vastauksesi on kyllä, ja haluat osaksi huippuporukkaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Me olemme Taskmill

Olemme yksinomaan ketteriin menetelmiin erikoistunut konsulttitalo. Läpinäkyvyys, rohkeus, ihmisten kunnioitus, osallistaminen ja hyvä meininki ovat ydinarvojamme kaikessa mitä teemme – niin asiakkailla kuin keskenämmekin. Roolissasi pääset toimimaan aitiopaikalla kasvavan yrityksen tärkeimmissä asiakashankkeissa ketterää muutosta ja tekemistä draivaten.

Tarjoamme:

 • Kivat, kehittymishaluiset asiakkaat sekä flatin, superkivan työyhteisön, jossa pääset mukaan rakentamaan yritystämme ja strategiaamme.
 • Mahdollisuuden muokata roolia kiinnostuksesi mukaan sekä kehittyä ja edetä urallasi jopa osakkaaksi asti.
 • OP:n Extra Terveysturva -vakuutuksen, jolla pääset mm. suoraan erikoislääkärille sekä 24/7 maapallolla voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.
 • Mahdollisuuden työskennellä (pääosin) paikan päällä tai etänä valintasi ja asiakkuuden mukaan.
 • Kivat yhteisölliset toimistotilat Pasilan uudella Konepajalla.
 • Hyvän palkan ja mahdollisuuden valita palkkamallisi (haluatko isomman kiinteän palkan vai isomman bonusmahdollisuuden) ja vaihtaa palkkamallia kerran puolessa vuodessa.
 • Työnantajan, joka toimii ketteryyden sekä Taskmillin arvojen (rohkeus, rehellisyys ja ihmisten arvostaminen) mukaisesti.
 • Lounas- ja kulttuuriedun.
 • Mahdollisuuden valita omat työkalusi.

Huom! Tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kieltä työssäsi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä jo tänään! Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin. Otsikoithan viestiisi, mistä roolista olet kiinnostunut.

Jutta Glad

jutta.glad@taskmill.fi

Agile Leadership Consultant, Taskmill

Lähetä avoin hakemus

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.



  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen