Hyppää sisältöön

Taskmill juhli 5-vuotista taivaltaan huhtikuussa

Jaa somessa:

Huhtikuussa Taskmillilla oli aihetta juhlaan, koska yrityksemme täytti kokonaiset viisi vuotta! Meillä Taskmillilla on tapana juhlistaa sekä pieniä että suuria onnistumisia säännöllisesti, mutta näin viisivuotispäivän kunniaksi päätimme laittaa ison pyörän pyörimään, ja kutsuimmekin työntekijämme, asiakkaamme, sekä yhteistyökumppanimme koolle toimistollemme Vallillaan juhlimaan yhdessä.

Illan aikana muistelimme hauskoja tarinoita Taskmillin historian varrelta, ja juhlakansa pääsi myös testamaan tietämystään Taskmillin eri vaiheista ja käänteistä tietovisan merkeissä. Taistelu visan ykkössijasta oli kova, sillä muutama visan osallistujista onkin ollut Taskmillin tarinassa mukana jo lähes alkutaipaleelta asti.

Meitä viihdytti myös taikuri ja mentalisti Viljo Haapamäki. Viljo esitti meille hämmästyttävän hienoja viihdyttäviä temppuja.

Illan päätteeksi pääsimme vielä todistamaan miten upeaa talenttia Taskmillianeilta löytyy myös agile-konsultoinnin ulkopuolelta, kun firman oma house band Elina Jolma & Ville-Veikko Järvilehto duo esittivät meille timanttisen neljän biisin setin. Kiitos <3

Kiitos kaikille, jotka tulitte juhlimaan meidän kanssamme! Teitte illasta ikimuistoisen.

Ja suurin kiitos upeiden juhlien järjestelyistä kuuluu meidän timanttiselle järjestelytoimikunnalle, johon kuuluivat Taskmillin Liisa, Virpi, Hanna sekä Elina. Viiden vuoden päästä (viimeistään) taas uudestaan!

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen