Tuoteomistajan rooli Scrumissa

149,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tässä moduulissa sukellamme syvälle tuoteomistajan rooliin, ominaisuuksiin, vastuisiin ja tehtäviin Scrumissa. Tuoteomistajan rooli scrumissa on keskeinen, sillä tuoteomistaja määrittelee tuotteen vision, priorisoi tehtävät ja varmistaa, että tiimi keskittyy arvoa tuottaviin toimintoihin.

Tämän kurssin avulla opit:

  • Tuoteomistajan vastuut ja ominaisuudet: Ymmärrä, mitä tuoteomistajan rooliin kuuluu ja minkälaisia taitoja, asenteita ja ominaisuuksia onnistunut tuoteomistaja tarvitsee.

  • Tuoteomistajan tehtävät Scrumin tapahtumissa: Opi, kuinka tuoteomistaja osallistuu ja vaikuttaa Scrum-tapahtumiin, kuten sprintin suunnitteluun, daily scrumiin, sprintin tarkasteluun ja retrospektiiviin.

  • Liiketoiminta-arvo ja odotusten hallinta: Tutustu siihen, kuinka tuoteomistaja keskittyy luomaan liiketoiminta-arvoa ja hallitsee sidosryhmien odotuksia.

  • MVP ja priorisointi: Opettele, kuinka tuoteomistaja määrittelee vähimmäistoimivan tuotteen (MVP) ja priorisoi tehtävät sen mukaan.

  • Roadmap: Opi, kuinka tuoteomistaja luo ja päivittää tuotteen tiekarttaa, eli roadmapia.

  • Projektiajattelusta tuoteajatteluun: Ymmärrä, kuinka siirtyä projektikeskeisestä ajattelusta tuotekeskeiseen ajatteluun ja mikä rooli tuoteomistajalla on tässä muutoksessa.

  • Tuoteomistaja fasilitoijana: Käsittele tuoteomistajan roolia ryhmän fasilitoijana ja miten hän tukee tiimin tehokasta toimintaa. 

Riippumatta siitä, oletko jo kokenut tuoteomistaja vai aloitteleva, tämä kurssi on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään taitojasi ja ymmärrystäsi.

Tuoteomistajan rooli Scrumissa – moduuli on osa Tuoteomistaja-verkkokurssia, joka on kattava ja suunniteltu antamaan sinulle kattava ymmärrys Scrum-metodologiasta ja erityisesti Tuoteomistajan roolista tässä viitekehyksessä. Kurssi koostuu neljästä yksityiskohtaisesta moduulista, jotka keskittyvät Scrumin perusteisiin, tuoteomistajan rooliin ja vastuisiin, käyttäjätarinoiden luomiseen sekä kehitysjonon hallintaan.

Liity mukaan ja aloita matkasi kohti parempaa tuoteomistajuutta!