Tuoteomistajan kehitysjonon omistajana

149,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä moduuli tarjoaa sinulle syvällisen ymmärryksen tuoteomistajan roolista kehitysjonon omistajana Scrumissa. Tuoteomistaja on välttämätön rooli, joka hallitsee ja priorisoi kehitysjonon, määrittelee ja arvioi liiketoiminta-arvoa sekä vaikuttaa budjetointiin ja ennustamiseen.

Kurssin aikana tarkastelemme seuraavia aiheita:

  • Mitä on liiketoiminta-arvo: Opit, miten liiketoiminta-arvo määritellään, miten sitä mitataan ja miten se vaikuttaa tuoteomistajan päätöksiin ja priorisointeihin.

  • Sisällönhallinta – backlogin ylläpito: Käymme läpi, kuinka tuoteomistaja hallinnoi tuotteen backlogia, kuinka tehtävät lisätään, päivitetään ja poistetaan sekä kuinka backlogia käytetään tehokkaasti tuotteen kehittämisessä.

  • Priorisointitekniikat: Tutustumme erilaisiin priorisointitekniikoihin, joita tuoteomistaja voi käyttää arvioimaan ja järjestämään tehtävät backlogin sisällä.

  • Budjetointi ja ennustaminen: Opit, kuinka tuoteomistaja osallistuu budjetointiin ja ennustamiseen, sekä miten nämä liittyvät tuoteomistajan rooliin kehitysjonon omistajana.

  • Muita kehitysjonon sisältöön vaikuttavia asioita: Käsittelemme erilaisia tekijöitä, kuten sidosryhmien odotuksia, riippuvuuksien hallinta, tekninen velka ja muita tekijöitä, jotka vaikuttavat kehitysjonon sisältöön.

  • Päätöksenteko: Ymmärrä, kuinka tuoteomistaja tekee päätöksiä, jotka liittyvät kehitysjonon hallintaan, priorisointiin ja muihin tuoteomistajan vastuualoihin.

Tuoteomistajan kehitysjonon omistajana – moduuli on osa Tuoteomistaja-verkkokurssia, joka on kattava ja suunniteltu antamaan sinulle kattava ymmärrys Scrum-metodologiasta ja erityisesti Tuoteomistajan roolista tässä viitekehyksessä. Kurssi koostuu neljästä yksityiskohtaisesta moduulista, jotka keskittyvät Scrumin perusteisiin, tuoteomistajan rooliin ja vastuisiin, käyttäjätarinoiden luomiseen sekä kehitysjonon hallintaan.

Liity mukaan ja syvennä ymmärrystäsi tuoteomistajan roolista Scrumissa!