Hyppää sisältöön

Ketterä muutos

Haluatko sujuvamman arjen? Autamme rakentamaan juuri sinun organisaatiollesi sopivan muutospolun eri vastuualueille tuotekehityksestä designiin, HR:stä markkinointiin, ja yrityksen ylimpään johtoon.

Opi käyttämään ketteriä toimintamalleja koko organisaatiossa, suhteessa yrityksesi strategiaan. Hanki samalla yksinkertaisesti kivempi ja sujuvampi työarki kaikille. Tyytyväiset työntekijät yhdistettynä tekemisen nopeuteen ja tavoitteellisuuteen antavat sinulle kilpailuedun markkinassa kuin markkinassa.

Olemme yksinomaan ketterän tekemisen toimintamalleihin erikoistunut asiantuntijatalo. Emme siis sählää sitä ja tätä, vaan ketterä tekeminen on ydinpalvelumme, ja annamme sille 100% tyytyväisyystakuun. Jokaisella meistä on vuosien kokemus ketterien tomintatapojen hyödyntämisestä erilaisissa, haastavissa toimintaympäristöissä. Siihen perustuen olemme suunnitelleet ketterän muutospolun. Sovellamme ohjelmistokehityksestä tuttuja ketteriä tapoja toimialasta ja vastuualueesta riippumatta, sinun ja organisaatiosi erityistarpeet huomioiden.

Aloita ketterä muutos kanssamme

 1. Teemme alkukartoituksen
  Arvioimme tekemisen nykytilan suhteessa tavoitteisiin ja markkinaan. Haastattelemme avainhenkilöstöä ja havainnoimme nykyisiä päätösmalleja ja rutiineja.
 2. Suunnittelemme kanssasi muutosmallin ja tekemisen roolit
  Yhdistelemällä parhaita ketterän tekemisen viitekehyksiä (esimerkiksi Scrum, Kanban, Less, SAFe) luomme yrityksesi tulevaisuuden tavoitteisiin ja kulttuuriin sopivan ketterän viitekehyksen. Varmistamme kanssasi, että sinulla on avainrooleihin sopivat henkilöt nimettynä, ja jos tarve vaatii, ehdotamme sinulle Taskmillilta sopivaa asiantuntijaa johonkin rooliin. Taskmillin kokeneet asiantuntijat voivat hands on -tekemisen lisäksi tukea junior-tason osaajia rooleissaan.
 3. Jalkautamme ja optimoimme
  6-viikon tehostartissa Agile Coachimme ja valmentajamme ajavat avainhenkilösi sisään muutokseen osallistavien koulutusten ja uusien ketterien käytäntöjen ja työkalujen kautta. Muutosmatkalla varmistamme jatkuvasti, että sinulla on tulosten mittaamiseen sopiva analytiikka ja validointimallit käytössä niin henkilöstölle kuin asiakkaillekin. Jatkossa tiedät, missä mennään!
 4. Jäämme taustatueksi
  Agile Coachimme tukevat tiimejäsi taustalta esimerkiksi viikottaisissa tapaamisissa, kunnes tiimisi pärjäävät ilman heitäkin. Tavoitteemme on valmentaa sinut ja tiimisi itsenäisiksi ja riippumattomiksi ketterän tekemisen asiantuntijoiksi tehden itsestämme tarpeettomia.

Toimimme kuten opetamme

Taskmillilla teemme hommia hands-on sinun tiimissäsi, emmekä vain neuvoskele yläpilvestä. Jäsentelemme ja vauhditamme tarvitsemasi muutoksen pitäen sinut ja sidosryhmäsi muutoksen kärkenä.

Tuomme muutokselle selkeän rakenteen ja tekemisen rutiinit, sekä tarvittavaa lisäosaamista tiimiin. Valmennamme jatkuvasti työmme ohella yrityksesi sisäisiä osaajia ketterän tekemisen erilaisiin rooleihin ja työtapoihin. Fasilitoimme ja opetamme fasilitointia, pitäen sinut ja muut osaajasi muutoksen kärkenä. Tuomme muutokselle rakenteen sekä tarvittavaa lisäosaamista kunnes muutoksen osana huomataan, että meitä ei enää tarvita. Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, joka oppii itse ketterän tekemisen ammattilaiseksi.

Sopiiko ketterä muutospolku teille?

Olit sitten täysin uusi tuttu ketterien toimintatapojen kanssa tai jo pidemmällä organisaation agile- malleja optimoimassa, autamme sinut tuloksellisempaan ja aidosti mukavampaan arkeen. Autamme rakentamaan juuri sinun organisaatiollesi sopivan muutospolun eri vastuualueille tuotekehityksestä designiin, HR:stä markkinointiin, ja yrityksen ylimpään johtoon.

Näin toteutimme ketterän muutospolun Ilkalle

Pyydä tarjous muutosmatkasta

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Miksi Taskmill

  1

  Ketterä on ydinpalvelumme

  Emme myy kädenlämmintä palvelua agile-trendin harjalla, vaan tämä on alusta asti ollut osaamisemme kärki.

  2

  Teemme muutoksen selkokielellä

  Emme neuvoskele slaidien kanssa yläpilvestä. Fasilitoimme muuutosta joka tuntuu ja näkyy.

  3

  Laaja-alaiset osaajamme

  +10 vuoden kokemuksella jokainen meistä yhdistelee sujuvasti operatiivista ja strategista osaamista.

  76% yrityksistä kokee tarpeelliseksi keksiä uudelleen miten tekijät ja teknologia tuodaan yhteen

  TECHNOLOGY VISION 2020*

  Pitkälle edenneet transformaatiot ovat tehokas keino houkutella parhaita tekijöitä työskentelemään yrityksessä

  100 stats on Digital transformation*

  Yritykset, joissa on yhteinen ymmärrys muutoksesta, etenevät kaksi kertaa nopeammin digitalisoinnin kanssa

  Gartner*
  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen