Hyppää sisältöön

Ketterä muutos

Taskmill auttaa sinua löytämään sopivan rytmin ja saa ihmiset mukaan muutokseen tai uuteen unelmaan. Herätämme idean paremmasta arjesta, joka energisoi kokeilemaan uutta ja parantamaan toimintaa osana arvokasta tekemistä.

Muutos ei odota

Me kehitämme omaa ja asiakkaidemme kykyä mukautua muuttuviin tarpeisiin. Parannamme reagointikykyäsi ja toimenpiteittesi tarkkuutta hyödyntämällä sitä osaamista, teknistä kyvykkyyttä ja kokemusta jota meillä jo on muutosjohtamisesta. Sitä voidaan kutsua vaikka transformaatioksi, mutta me kutsumme sitä fiksuksi tekemiseksi. Näin me pystymme nopeasti reagoimaan muuttuviin tarpeisiin, oppimaan muutoksista ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin- asiakaskeskeisesti ja organisaation perinteiset siilot ohittaen.

Näin autamme

Suunnittelemme ja johdamme

Johdamme muutosta itseluottamuksella ja tunnustellen mitä tapahtuu. Kytkemme kanssasi strategiset tavoitteesi tiimeissä tapahtuvaan työhön. Autamme rytmittämään työtä ja tuomme uusia keinoja havainnoida muutosta.

Toteutamme ja mittaamme

Viemme idea muutoksesta toiminnaksi tavoitteellisesti ja oppien. Täydennämme omaa osaamistasi tuomalla kokeneita tekijöitä ja hyväksi todettuja keinoja sinne missä niitä tarvitaan. Perustamme uudenlaisia osaamisverkostoja levittämään muutosta.

Valmennamme ja kasvatamme

Opimme nopeasti kokeillen ja rohkaisemme ihmisiä olemaan osa muutosta. Tuomme muutoksen tekijöille uutta osaamista ja parannamme henkilökohtaista valmiutta muutokseen ja jatkuvaan oppimiseen. Tavoitteemme on se, ettet tarvitse meitäkään jatkossa.

Meillä on tarvitsemasi osaaminen vauhdittaa kaipaamasi muutosta kuitenkin pitäen sinut ja muut osaajasi muutoksen kärkenä. Tuomme muutokselle rakenteen sekä tarvittavaa lisäosaamista kunnes muutoksen osana huomataan, että meitä ei enää tarvita. Tyytyväinen asiakas, joka pärjää ilman apuamme on se mitä me muutoksesta tavoittelemme.

76% yrityksistä kokee tarpeelliseksi keksiä uudelleen miten tekijät ja teknologia tuodaan yhteen

TECHNOLOGY VISION 2020*

Pitkälle edenneet transformaatiot ovat tehokas keino houkutella parhaita tekijöitä työskentelemään yrityksessä

100 stats on Digital transformation*

Yritykset, joissa on yhteinen ymmärrys muutoksesta, etenevät kaksi kertaa nopeammin digitalisoinnin kanssa

Gartner*

    Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

    Jaa somessa:

    Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!