Hyppää sisältöön

Millaista on työskentely Taskmillin toimistovelhona?

Jaa somessa:

Ei kysyvä tieltä eksy. Sen olen oppinut Taskmillilla toimistoassistenttina ollessani. Olen Vera Viljaniemi, restonomiopiskelija Helsingistä. Olen ollut nyt noin puoli vuotta Taskmillilla toimistoassistenttina, ja tämä on ollut yhtä vuoristorataa. Enkä tarkoita, että olisi ollut ikäviä hetkiä vaan päinvastoin. Täällä minä viihdyn ja on mukavaa olla töissä, sen takia tämä on ollut kuin huvipuistolaitteen kyydissä istuisi. Saan seurata vierestä Suomen parhaimpien kouluttajien tekemää työtä ja osallistumaan itse myös koulutuksiin ja kaikkeen muuhun mihin myös kollegani osallistuvat. Tämä ei ole minulle vain työpaikka, vaan paikka, jossa saan myös kasvattaa omaa ammatillista osaamistani ja nähdä omin silmin kuinka pieni startup yritys vain kasvaa kasvamistaan. Minua tuetaan, mutta minulle myös annetaan paljon vastuuta. Taskmillilla pääsen käyttämään omaa osaamistani hyödyksi esim. somen parissa, mutta pääsen joka päivä oppimaan myös uusia asioita. Täällä on siis todella kannustava työympäristö ja sen lisäksi viihtyisät työtilat ihan Pasilan ytimessä Wonderlandissa.

Kun ensimmäisen kerran näin työn hakuilmoituksen LinkedIn:issä mietin, että enhän minä nyt voi tuollaista työtä hakea. Tuntui, etten voisi olla tarpeeksi osaava tähän työhön. Taskmill kuitenkin haki alustavasti tradenomiopiskelijaa heille töihin. Opiskelen itse restonomiksi (tarkemmin; matkailun liikkeenjohtoa) Haaga-Heliassa, joten meille opetetaan myös paljon samoja asioita kuin tradenomeille. Kun opiskelijaa haetaan ei voi olettaakaan, että hän osaisi valmiiksi kaikkea. Tässä työssä kuitenkin haettiin työntekijää reippaalla asenteella ja sehän minulta luonnistuu.

Onneksi kuitenkin uskalsin hakea, koska kaikki pelkoni osoittautui vääriksi. En osannut heti kaikkea, mutta se ei haitannut ollenkaan! Olen melko nopea oppimaan ja sain paljon apua kollegoiltani aina kun sitä tarvitsin. Minusta tuntuu, että tässä työssä olen oppinut paljon enemmän asioita työelämästä, kuin vain koulunpenkillä istuessani. Olen oppinut käyttämään uusia alustoja esim. Jiraa, Hubspottia ja WordPressiä. Lisäksi olen päässyt kehittämään omia taitojani mm. Excelissä, Somessa ja mainonnassa.

Työ on ollut ihan huippua, sillä saan itse vaikuttaa paljon työaikoihini. Voin tehdä töitä, vaikka keskellä yötä jos haluan. Varsinkin näin pandemian aikaan on ollut hyvä, että saan työskennellä myös kotoa käsin. Mieluummin kuitenkin menen toimistollemme Wonderlandiin, koska siellä on mahtavat työtilat missä viettää mielellään koko päivän. Toimistollamme on mm. ilmainen aamupala maanantaisin, ohjattu joogatunti kerran viikossa (tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan), afterwork perjantaisin milloin herkutellaan pizzaa ja hyviä juotavia, sekä välillä keskiviikkoisin on tarjolla vohveleita.

Sitten haluaisin kertoa vielä vähän työtehtävistäni. Minä esimerkiksi laskutan asiakkaita, maksan laskuja, lähetän sähköposteja, kilpailutan yrityksiä, päivittelen somea ja nettisivuja. Lisäksi autan kollegojani aina kaikessa mihin vain osaamiseni riittää. Vaikka ei riittäisikään niin se ei haittaa, koska sitten opetellaan. Olen siis kollegojeni auttava käsi. Nykyään pääsen jakamaan työtehtäviä uuden työkaverini Ilincan kanssa, koska hommaa on riittämiin.

Tähän loppuun haluaisin vielä kiittää kaikkia mahtavia kollegojani, vaikka tämän ei ole mikään kiitospuhe. Kiittää ei voi kuitenkaan ikinä liikaa. Kiitos Jutta ja Elina kaikista mahdollisuuksista, luottamuksesta ja vastuista mitä minulle on annettu. Kiitos Raija opettavaisista koulutuksista, joihin olen saanut osallistua. Kiitos Mikko kun olet pitänyt minulle välillä seuraa toimistolla muiden etätyöskennellessä kotoa käsin. Kiitos myös teille kaikille muille kollegoilleni. Teidän kanssanne on ollut huippua työskennellä!

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

  Konsultointi ja asiakaskokemus

  Elina Kervinen

  +358 40 55 260 22

  Buukkaa tapaaminen

  Koulutukset ja työpajat

  Raija Harle

  +358 40 747 29 22

  Buukkaa tapaaminen

  Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

  Jutta Glad

  +358 40 540 86 64

  Buukkaa tapaaminen