Hyppää sisältöön

Organisational Coach & OKR Coach

Varaa ilmainen OKR-sparri!

Organisational Coach

Tavoitteena tehokkaasti toimiva organisaatio, joka tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluita ja jonka työntekijät voivat hyvin? Organisaatiotason Coachimme auttava sinua suunnittelemaan tulevaisuuden organisaation ja viemään sen myös käytäntöön.

Coachimme:

  • Kirkastaa kanssasi muutoksen vision ja tavoitteet
  • Suunnittelee tavoitteiden mukaisen tehokkaasti toimivan organisaation, toimintatavat ja vastuut
  • Fasilitoi ja sparraa OKR-mallin mukaisessa strategian jalkautuksessa käytäntöön
  • Viestii ja kommunikoi tehokkaasti, mahdollistaa läpinäkyvyyden
  • Innostaa ja motivoi ihmiset mukaan muutokseen, tukee vastuunottamista ja itseohjautumista
  • Valmentaa tarvittaessa organisaatiosi aina johtoportaasta tiimitasolle

OKR Coach vie strategian arkeen valmentavalla otteella

Onko OKR-mallin (Objectives and Key Results) käyttöönotosta päätetty, mutta sen skaalaaminen ja käytäntöön vieminen tuntuu haastavalta? Taskmillin OKR Coach tukee teitä kaikissa tavoitejohtamisen vaiheissa – strategian suunnittelusta aina toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen asti. Me autamme muuntamaan strategianne selkeiksi, mitattaviksi tavoitteiksi, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaa ja varmistavat keskittymisen olennaiseen. Olemme mukana joka askeleella, selkeyttämässä olennaisia käsitteitä ja varmistamassa, että tavoitteiden toteutuminen näkyy konkreettisina hyötyinä kaikilla organisaation tasoilla.

OKR Coach ja tuki

OKR Coach vastaa OKR-mallin menestyksekkäästä käyttöönotosta ja juurruttamisesta organisaatioon. Hän tukee ja valmentaa organisaation eri tasoja, erityisesti johtoryhmää ja esihenkilöitä, jotta he osaavat tehokkaasti johtaa ja tukea tiimejään OKR-mallin mukaisesti. Hän on mukana pilotointivaiheessa, jossa testataan ja hienosäädetään mallia valitussa tiimissä tai yksikössä ennen laajempaa käyttöönottoa.

OKR Coach työskentelee tiiviisti organisaatiosi kanssa varmistaen, että strategia muuntuu selkeiksi, mitattaviksi tavoitteiksi, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaa. Hän tarjoaa jatkuvaa tukea ja ohjausta koko prosessin ajan, jotta OKR-mallin käyttöönotto on tehokasta ja tuloksellista. Lisäksi hän seuraa aktiivisesti OKR-mallin toimivuutta ja tekee tarvittavia parannuksia, jotta strategianne toteutuu ja organisaationne tavoitteet saavutetaan.

Varaa maksuton OKR-sparraus coachimme kanssa

Haluatko varmistaa, että strategianne muuttuu konkreettisiksi tuloksiksi? Varaa maksuton OKR-sparraus Taskmillin asiantuntijan kanssa! Sparrauksessa kerromme lisää siitä, mitä OKR-mallin skaalaus vaatii ja millaisia askeleita tavoitetilaan pääseminen vaatii.

Tilaa uutiskirjeemme

Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

    Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


    Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

    Asiakaskokemus ja myynti

    Pauline Ranta

    +358 41 505 7255

    Buukkaa tapaaminen

    Konsultointi

    Elina Kervinen

    +358 40 55 260 22

    Buukkaa tapaaminen

    Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

    Jutta Glad

    +358 40 540 86 64

    Buukkaa tapaaminen

    Koulutukset ja työpajat

    Raija Harle

    +358 40 747 29 22

    Buukkaa tapaaminen