Hyppää sisältöön

Toimintatapojen Järkevöittäminen ® on avain onnistumiseen

Osaako organisiaatiosi vastata muuttuviin olosuhteisiin? Tuntuuko siltä, että tuotatte tällä hetkellä täyttä arvoa asiakkaallenne? Me autamme sinua toteuttamaan toimintamallien ja -tapojen muutoksen, jonka avulla tuotatte palveluita ja tuotteita asiakkaillenne laadukkaasti ja tehokkaasti.

Maailma on täynnä toinen toistaan kompleksisempia malleja ja viitekehyksiä, joiden avulla luvataan luoda yksisarvisia. Meidän mielestämme seuraava suuri juttu on Järkevöittäminen ® ja paluu perusasioiden äärelle. Sen sijaan, että vannoisimme tietyn viitekehyksen nimeen, tiedämme, että parhaat tuotteet ja palvelut tuotetaan järkevällä, simppelillä tekemisen mallilla, joka huomioi organisaatiosi erityispiirteet.

Ketterät menetelmät ovat sovelluskehityksessä tuttuja metodeja. Näiden menetelmien avulla reagoidaan muuttuvaan ympäristöön nopeammin, vauhditetaan läpimenoaikaa sekä parannetaan laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Me olemme vieneet näitä menetelmiä onnistuneesti myös aivan uusille toimialoille. Onpa kyse sitten talonrakennuksesta tai terveydenhuollosta, ketteristä menetelmistä tutuilla toimintatavoilla saadaan pomminvarmoja tuloksia aikaan. Olemme paketoineet parhaiten toimivat käytännöt kokonaisuuksiin, joiden avulla saat organisaatiosi toiminnasta kaiken tehon irti.

Ota äkkilähtö järkevämpään tekemiseen

Muun muassa seuraavat palvelut ovat osa Järkevöittäminen ® -konseptiamme:

Nykymallin suden kuoppien kartoitus ja täsmäiskut

 • Kartoitamme tehokkaasti organisaatiosi tilanteen ja tunnistamme liiketoimintaa haittaavat kipupisteet.
 • Valitsemme kanssasi oleelliset järkevöittämiskohteet, ja niiden pohjalta laitamme tärkeimmät asiat yhdessä kuntoon.


Järkevän muutoksen äkkilähtö

 • Puolen päivän työpajassa palastelemme muutokseen liittyvät tehtävät helposti hallittaviin kokonaisuuksiin.
 • Muutos toteutetaan yhdessä tai useammassa muutaman viikon mittaisessa lyhyessä jaksossa (eli ”sprintissä”), joilla jokaisella on konkreettinen, mitattava tavoite.

Jatkuvasti kohti järkevämpää

 • Suuri muutos vaatii kokonaisvaltaista tekemistä ja kumppania, joka kulkee vierelläsi. Olemme tukenasi matkalla kohti järkevää tekemistä ja pyrimme siihen, että jatkossa pärjäät ilman tukeamme.
 • Skaalaamme, parannamme ja pilotoimme sinulle uusia toimintatapoja johdonmukaisesti.

Big Room-työpajat ovat mainio tapa oivaltaa yhdessä ja ottaa käytäntöön uusia toimintapoja. Räätälöimmme myös oppimispolun muutoksesi tueksi.

Järkevöittäminen ®: hyödyt

Asiakasyrityksemme ovat saavuttaneet seuraavia liiketoimintaa radikaalisti vauhdittavia hyötyjä Järkevöittämisen avulla:

 • Nopea reagointikyky muuttuviin asiakastarpeisiin ja kilpailijoiden toimiin
 • Nopeutunut läpimenoaika hankkeille ja uudistuksille toimialasta ja tuotteesta riippumatta
 • Asiakastyytyväisyyden kasvu
 • Parantunut laatu tuotteille ja palveluille
 • Parempi työtyytyväisyys ja sitoutuneet työntekijät

Järkevöittäminen ®: asiakasesimerkki

Nykytila-analyysi ja pikavoitot

Aloitimme haastattelemalla terveydenhuoltoalan yrityksen avainhenkilöitä tunnistaaksemme toimintaa hidastavat kipupisteet. Kehitettävää löytyi mm. siitä, kuinka saada uudet työntekijät tehokkaasti perehdytettyä toimintakuntoon,
sekä miten asiakasprojektit saisi aloitettua nopeammin.

Täsmäiskuina loimme työpareihin perustuvat roolit, joiden avulla uudet työntekijät saatiin nopeasti mutta syvällisesti perehdytettyä tehtäviinsä. Lisäksi
loimme työkalupakin, jonka avulla alan asiantuntijat saivat asiakashankkeet rivakammin käyntiin.

Äkkilähtö

Kokosimme pienen, yrityksen
avainhenkilöistä koostuvan tiimin edistämään muutosta. Tällä porukalla järjestimme suunnittelutyöpajan, jossa priorisoimme yhdessä tehtävät aihealueisiin perustuen. Tuotimme yhdessä uuden projektinhallinnan mallin ja otimme sen käyttöön, sekä perehdytimme asiakkaan itsenäiseen projektiportfolion hallintaan ja ylläpitoon jatkossa.

Yhtenäiset käytännöt sekä niitä tukevat työkalut otettiin onnistuneesti ja tehokkaasti käyttöön. Muutoksen toteutus tehtiin ketterästi kolmessa kahden viikon työjaksossa.

Jatkuvasti kohti järkevämpää

Ketterän projektinhallinnan mallimme avulla asiakkaamme kehityshankkeet saatiin laadukkaasti maaliin. Sitten iski korona! Koska muutoskyvykkyys oli jo olennainen osa mallia, pystyimme yhdessä asiakkaan kanssa sopeuttamaan toimintaa siten, että terveyskeskuksiin voitiin toteuttaa viikossa täysi toimintatapojen muutos. Lähes kaikki lääkärit ja hoitajat siirtyivät hetkessä hoitamaan potilaita etänä.

Löysimme myös pullonkaulat, joilla etälääkäripalvelu saatiin kasvamaan kysynnän kasvettua. Yhdessä teimme organisaation työstä läpinäkyvää ja viestinnästä nopeaa.

Koulutus ja fasilitointi

Suunnittelimme ja toteutimme asiakkaalle sopivan koulutusohjelman, jonka avulla yrityksen omat asiantuntijat omaksuivat uuden toimintamallin mukaiset roolinsa ja vastuualueensa. Koulutus koostui tehokkaista moduuleista,
jotka saatiin sovitettua työntekijöiden aikatauluihin.

Fasilitoimme asiakkaallemme sarjan yhteistoiminnallisia Big Room-työpajoja, joissa käytännönläheisin esimerkein käytiin läpi uutta toimintamallia, työkaluja ja rooleja. Big Room-työpajoja demonstraatioineen ja harjoituksineen toteutettiin onnistuneesti myös etänä.

Miksi Taskmill

1

Ketterä on ydinpalvelumme

Emme myy kädenlämmintä palvelua agile-trendin harjalla, vaan tämä on alusta asti ollut osaamisemme kärki.

2

Teemme muutoksen selkokielellä

Emme neuvoskele slaidien kanssa yläpilvestä. Fasilitoimme muuutosta joka tuntuu ja näkyy.

3

Laaja-alaiset osaajamme

+10 vuoden kokemuksella jokainen meistä yhdistelee sujuvasti operatiivista ja strategista osaamista.

Ota yhteyttä, ja järkevöitetään yhdessä.

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Jaa somessa:

  Tilaa uutiskirjeemme

  Voit voittaa ilmaisen koulutuksen!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen