Hyppää sisältöön

Scrumin perusteet ja simulaatio

Tulevat ajankohdat

Aika: 12:00 – 16:00
Kesto: 4 tuntia
Paikka: Google Meet / Helsingin toimisto.
Hinta: 250 € + alv 24%.


Ilmoittaudu koulutukseen

  Ajankohta:

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Tarvitsetko lisää läpinäkyvyyttä organisaation tekemisiin, järkevän rakenteen tekemiselle tai lisää tehokkuutta? Scrum auttaa kehittämään liiketoimintaa, tuotteita tai palveluita, jatkuvasti prosessia ja lopputuotosta parantaen.

  Scrum – mistä maailman käytetyimmässä ketterässä menetelmässä on kysymys? Ymmärrä mallin perusta ja koe Scrum käytännön harjoituksessa.

  Koulutuksen rakenne

  • Ketterä ajattelutapa: Aluksi tarkastelemme ketterän ajattelutavan perusteita ja kuinka se edistää joustavaa ja asiakaslähtöistä tuotekehitystä.
  • Mitä Scrum on?: Syvennymme Scrum-menetelmän taustaan ja filosofiaan
  • Scrumin roolit ja vastuut: Käsittelemme Scrum-tiimin keskeiset roolit: Tuoteomistaja (Product Owner), Scrum Master ja Kehittäjä.
  • Scrumin tapahtumat: Tutustumme Scrumin keskeisiin tapahtumiin, mukaan lukien Sprintin suunnittelu, päivittäispalaveri, Sprintin katseminen ja retrospektiivi.
  • Scrumin tuotokset: Perehdytämme sinut Scrum-menetelmän keskeisiin tuotoksiin, kuten tuotteen kehitysjonoon (backlog), Sprintin kehitysjonoon ja inkrementtiin.
  • Scrum-simulaatio: Koulutuksen huipentumana pääset kokeilemaan käytännössä Scrum-tapahtumia simulaation avulla. Tämä interaktiivinen harjoitus auttaa sinua soveltamaan oppimaasi käytännössä ja ymmärtämään, kuinka Scrum toimii tiimissä.

  Scrumin perusteet ja simulaatio koulutuksen aikana saat konkreettisia työkaluja ja tietoa, joka auttaa sinua aloittamaan tai parantamaan Scrum-käytäntöjä organisaatiossasi. Olitpa vasta-alkaja tai haluat syventää nykyistä osaamistasi, tämä kurssi antaa sinulle vahvan perustan ketterälle ja tehokkaalle tuotekehitykselle Scrum-menetelmän avulla.

  Kenelle koulutus sopii

  Scrumin perusteet ja simulaatio koulutus sopii ohjelmistokehittäjille, testaajille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille, tuoteomistajille sekä organisaation johdolle ja sidosryhmille. Koulutus tarjoaa perustiedot Scrumin periaatteista ja käytännöistä sekä käytännön kokemuksen scrum-simulaation avulla, mikä auttaa osallistujia soveltamaan oppimaansa käytännön projekteissa.

  Toteutamme valmennuksen Google Meetillä/Helsingin toimistollamme.
  Koulutuksen keston on 4 tuntia

  Tämä koulutus toimii myös osana Scrum Master-koulutusta ja Tuoteomistaja (PO) koulutusta

  Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai sähköpostitse. Lisätietoja raija.harle@taskmill.fi.

  Pyydä tarjous koulutuksesta organisaatiollesi

  Haluaisitko tämä koulutuksen omalle tiimillesi? Koulutusta on myös mahdollista räätälöidä juuri omalle organisaatiollesi sopivaksi. Pyydä tarjous tästä koulutuksesta!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kouluttajat

   Jaa somessa:

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen