Hyppää sisältöön

Ongelmien ratkominen Scrumissa

Tulevat ajankohdat

Aika: 12:00 – 16:00
Kesto: 4 tuntia
Paikka: Google Meet / Helsingin toimisto.
Hinta: 250 € + alv 24%.


Ilmoittaudu koulutukseen

  Ajankohta:

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


  Hommat ei aina mene kuin Strömsöössä. Ketterissä tiimeissä voi tulla vastaan monenlaisia ongelmia, joita Scrum Masterilla pitäisi olla valmiudet ratkoa.

  Joskus tiimi ratkoo asioita palaamalla vanhoihin tapoihin, tai business kääntää sprintin tavoitteet päälaelleen. Mitä tehdä tiimin supersankarille, joka omilla ratkaisuillaan jyrää muiden mielipiteet? Entä jos tiimi ei riitelemiseltään saa mitään aikaiseksi?

  Koulutuksen rakenne:

  • Miten havaita ongelmat: Aluksi opimme tunnistamaan ongelmat eri organisaatioissa ja konteksteissa, ja kuinka tärkeää on tiedostaa niiden olemassaolo.
  • Juurisyyanalyysi: Käsittelemme juurisyyanalyysin perusteet ja menetelmät, joiden avulla voit kaivautua syvemmälle ongelmien alkuperään sen sijaan, että käsittelet vain oireita.
  • Ongelmanratkaisutyöpaja: Tutustumme ongelmanratkaisutyöpajoihin ja niiden käyttöön ryhmässä. Opit, kuinka järjestää ja johtaa tuottavia työpajoja ongelmien ratkaisemiseksi.
  • Tyypilliset ongelmatilanteet ja niiden ratkominen: Tarkastelemme erilaisia yleisiä ongelmatilanteita, jotka voivat kohdata organisaatiossa, ja kuinka ne voidaan ratkaista tehokkaasti.
  • Osallistujien mukanaan tuomien ongelmien ratkaiseminen: Kurssilla kannustetaan osallistujia tuomaan mukanaan oikeita tai kuvitteellisia ongelmia, joita sitten yhdessä analysoidaan ja ratkotaan soveltamalla kurssin aikana opittuja menetelmiä.’

  Koulutuksen aikana saat vankat taidot ongelmien tunnistamiseen, analysointiin ja ratkaisemiseen, mikä tehostaa päätöksentekoa ja parantaa organisaatiosi toimintaa. Koulutus sisältää pääsyn LinkedIn-ryhmään, jossa valmennukseen osallistuvat ja valmentajat ratkovat ongelmia yhdessä koulutuksen jälkeen.

  Kenelle koulutus sopii

  Ongelmien ratkominen Scrumissa koulutus sopii parhaiten Scrum Mastereille ja Scrum Masteriksi tähtääville, sekä organisaation kehitysvastaaville.

  Toteutamme valmennuksen Google Meetillä/Helsingin toimistollamme.
  Koulutuksen kesto on 4 tuntia

  Koulutus on myös yksi Scrum Master -koulutuksen moduuleista. Koko koulutus löytyy täältä

  Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Lisätietoja raija.harle@taskmill.fi.

  Pyydä tarjous koulutuksesta organisaatiollesi

  Haluaisitko Ongelmien ratkominen Scrumissa koulutuksen omalle tiimillesi? Koulutusta on myös mahdollista räätälöidä juuri omalle organisaatiollesi sopivaksi. Pyydä tarjous tästä koulutuksesta!

   Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

   Kouluttajat

   Jaa somessa:

   Kun kaipaat asioihin jotain järkeä, ota yhteyttä!

   Konsultointi

   Elina Kervinen

   +358 40 55 260 22

   Buukkaa tapaaminen

   Rekrytointi, freelance-toimeksiannot

   Jutta Glad

   +358 40 540 86 64

   Buukkaa tapaaminen

   Myynti ja asiakaskokemus

   Iiro Piippo

   +358 50 339 77 05

   Buukkaa tapaaminen